Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από τόσα αγωνίσματα, ταλαιπωρία, πείνα και όλες τις εντάσεις του τελευταίου διαστήματος, έφτασε η μεγάλη στιγμή του Survivor, την οποία όλοι οι παίκτες ονειρεύονταν και ανυπομονούσαν: Το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Διαβάστε ακόμη: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ένιωσα σαν αδέσποτο ζώο στο Survivor - Έφαγα από τα σκουπίδια»

Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor το βράδυ του Σαββάτου (16/4) Μπλε και Κόκκινοι θα κάνουν μπάνιο, θα κουρευτούν, θα χτενιστούν, θα βάλουν τα καλά τους και θα πάνε να διασκεδάσουν με την καρδιά τους, ενώ για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό το τρέιλερ δεν έχει την παραμικρή έριδα, διαφωνία, ένταση, αλλά όλοι δείχνουν χαμογελαστοί και αγαπημένοι. 

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, στο πάρτι της ένωσης θα τραγουδήσει ο Νίκος Κουρκούλης, ενώ η παραγωγή υπόσχεται εκπλήξεις τόσο στους παίκτες όσο και στους τηλεθεατές για να μείνει αξέχαστη η βραδιά.

Μπλε και Κόκκινοι θα αφήσουν στην άκρη για λίγο τις διαφωνίες τους και θα το ρίξουν έξω αφού στη συνέχεια οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στην ίδια παραλία και το σίγουρο είναι ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον για να δούμε τι θα ακολουθήσει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA