Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/4) στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για τον ρόλο της Ζωής Μεγαρίτη που υποδύεται στις «Αγριες Μέλισσες», τη συνέχεια της σειράς, ενώ έδωσε και ένα μικρό spoiler για την τηλεοπτική της κόρη, Κορίνα. «Να πω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον η πορεία της κόρης μου», είπε η ηθοποιός μετά από παρότρυνση της Ναταλίας Γερμανού για να δώσει ένα spoiler.

Διαβάστε ακόμη: Μαρκέλλα Γιαννάτου: Θύμωσα όταν είπαν ότι μπήκα στις Αγριες Μέλισσες λόγω της σχέσης μου με τον Λευτέρη Χαρίτο

«Μέχρι το επεισόδιο που έχω διαβάσει, δεν λέω στην Κορίνα ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε. Αυτό είναι ένα ερώτημα που έχω και στη ζωή μου, αν θα είχε νόημα να της το πει. Η Ζωή έχει προτεραιότητα τα παιδιά της, οπότε τα δικά της θέλω πάνε πολύ πίσω και καλώς γίνεται αυτό.

Γενικά, οι πιο δύσκολες σκηνές για μένα είναι αυτές που πρέπει να είσαι στο τσακίρ κέφι, μπορώ να τρελαθώ. Πάντα βοηθάει ο Αιμίλιος στις σκηνές και είναι και… μαζόχα! Μου λέει “βάρα κανονικά”, εγώ προσπαθώ να μην τον πονέσω», είπε επίσης η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Οσο για τον σύντροφό της και σκηνοθέτη τη σειράς, τον Λευτέρη Χαρίτο, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είπε: «Το αστείο είναι ότι είχαμε κάποια στιγμή ένα φιλί με τον Κωνσταντή και το σκηνοθετούσε ο Λευτέρης. Έρχεται και μας λέει “θα φιληθείτε σαν άνθρωποι ή θα μας κοροϊδεύουν;”».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA