Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η τηλεοπτική «Αργυρώ» της σειράς «Σασμός» του Alpha χάρισε ακόμη μία συγκλονιστική ερμηνεία στο κοινό, με τους χρήστες του Twitter να σπεύδουν να σχολιάσουν το ταλέντο και την εξαιρετική επιλογή της παραγωγής να της δώσει τον ρόλο. Στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας (18/4) η Αργυρώ διαβάζει στο γράμμα του Αστέρη και βλέποντας τη λέξη «συγγνώμη» ξεσπά έντονα και μαζί της λύγισε και το τηλεοπτικό κοινό, με τα σχόλια στο Twitter να πέφτουν... βροχή.

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Σασμός: H πρόταση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, η σχέση της και το απόλυτο spoiler

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ποια είναι η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία υποδύεται την Αργυρώ Βρουλάκη στον Σασμό, έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης - Καρόλου Κουν, ενώ εδώ και περίπου έξι χρόνια είναι ενεργή στην τηλεόραση και το θέατρο. Το μεγάλο «μπαμ», βέβαια, το έκανε το 2019 με τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες.

Εκεί είχε τον ρόλο της Θεοδοσίας Σεβαστού, η οποία σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της σειράς. Επόμενος μεγάλος ρόλος που πήρε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν αυτός της Ελπίδας Γιάνναρη, της συνοδού του μοιραίου σχολικού στον Σιωπηλό Δρόμο του MEGA. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με το θέατρο με τελευταίο της ρόλο αυτό της Αντιγόνης σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη.

Σασμός: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης (19/4)

Η μέρα της απολογίας του Αστέρη έφτασε. Οι δυο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση. Ο Μαθιός αναλαμβάνει… με τον δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανόλη, που τους είδε με την Βασιλική. Ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του. Μετά την απολογία του Αστέρη όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί για εκείνον. Η Στέλλα όμως δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA