Μενού
  • Α-
  • Α+

Προς το τέλος της φτάνει η Μεγάλη Εβδομάδα και τα τηλεοπτικά παρασκήνια λιγοστεύουν. Λογικό θα πει κανείς από το στιγμή που στην TV παίζει ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και οι περισσότερες εκπομπές μπαίνουν στον «πάγο» μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη. Ας δούμε, όμως, τι έχουμε στο σημερινό Τηλεκοντρόλ.

Γιατί ο Ατζούν χειρίστηκε λάθος τον τσακωμό Σοϊλέδη - Καραγκούνια

Πρόσφατα είδαμε έναν μεγάλο τσακωμό να λαμβάνει χώρα στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor με πρωταγωνιστές τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια. Οι δυο τους αποτελούν τους δυο «κράχτες» του ριάλιτι επιβίωσης αυτή τη στιγμή, με τη συμπεριφορά τους και την αγωνιστική τους επίδοση να γίνονται αντικείμενο συζήτησης από τους χρήστες του Twitter.

Μόνο που η στάση τους ήταν εντελώς λάθος. Άρης και Τάκης ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο Γιώργος Λιανός να τους αποβάλει από το συμβούλιο. Τι θα γίνει με την περίπτωσή τους; Μάλλον θα περάσει στα ψιλά το όλο σκηνικό, μιας και ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θέλει να «διώξει» κάποιον παίκτη από το Survivor αυτή τη στιγμή. Όπως όλα δείχνουν θα τους επιβληθεί κάποια στέρηση επάθλου, μια τιμωρία πολύ light σε σχέση με αυτό που θα περίμεναν ίσως οι περισσότεροι. 

Μιλάμε για μια αντιαθλητική συμπεριφορά που δε συνάδει ούτε με το Survivor, αλλά ούτε και με οποιοδήποτε τηλεοπτικό πρόγραμμα. Και να σκεφτεί κανείς πως ένας άλλος παίκτης στην αρχή του παιχνιδιού είχε στερηθεί τρία έπαθλα φαγητού, επειδή απλά ήπιε μερικές γουλιές από ένα καφέ ατόμου της παραγωγής. Είναι ή δεν είναι φάουλ εδώ ο Ατζούν; 

Το νέο love story του Γιώργου Κατσαούνη

Από εδώ το πάει, από εκεί το πάει, όλο γύρω από το φλερτ περιστρέφεται η συμμετοχή του Γιώργου Κατσαούνη στο φετινό Survivor. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε μεταξύ του αγρότη και της Μυριέλλας Κουρεντή τους πρώτους μήνες στον Άγιο Δομίνικο;

Μιας και η ηθοποιός αποχώρησε, λοιπόν, ο Κατσαούνης αποφάσισε να ρίξει αλλού τα δίχτυα του. Πιο συγκεκριμένα, στη Στέλα Ανδρεάδου, με την οποία άρχισαν να έρχονται κοντά μετά το πάρτι της ένωσης. Όπως είπε η ίδια on camera έχει αντιληφθεί ένα φλερτ από πλευράς του Κατσαούνη και μένει να δούμε πού θα πάει όλο αυτό το story. 

O Γιώργος Μαζωνάκης πάει στις Κάννες 

Μια ακόμη επιτυχία γράφει στο βιογραφικό του ο Γιώργος Μαζωνάκης, μιας και ο τραγουδιστής θα ταξιδέψει στις Κάννες ως ηθοποιός. Κι όμως, ναι. Η μικρού μήκους ταινία «Στον θρόνο του Ξέρξη», της Εύης Καλογηροπούλου, θα συμμετάσχει στην Εβδομάδα Κριτικής, διεκδικώντας βραβείο, με τον Μαζωνάκη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το σενάριο είναι του Γιώργου Τελτζίδη, η διεύθυνση φωτογραφίας του Evan Μαραγκουδάκη, το μοντάζ του Γιώργου Ζαφείρη, η σκηνογραφία των Εβελίνα Δαρζέντα και Άννα Ζώτου.

Ανάσταση με την Έλλη Κοκκίνου στο MEGA

Ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα θα απολαύσουμε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο MEGA. Η Έλλη Κοκκίνου, λίγο μετά την Ανάσταση, μας προσκαλεί σε ένα πασχαλινό γλέντι γεμάτο μουσική, τραγούδια και πολλές ευχές αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ανανεωμένη και με μοναδικό κέφι, ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της και υποδέχεται στη σκηνή εκλεκτούς καλεσμένους. Δίπλα της θα βρεθούν η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Γιάννης Αρβανιτίδης για μία μουσική συνάντηση με ντουέτα-έκπληξη και ρυθμούς από διαφορετικά είδη μουσικής. Special guest ο Θοδωρής Φέρρης, που θα μας ξεσηκώσει με γνωστές επιτυχίες του. Συμμετέχει ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος. Τη βραδιά θα παρουσιάσουν η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA