Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένα πολύ μεγάλο έπαθλο συνεχίστηκε το Survivor, μετά τη μικρή διακοπή λόγω του Πάσχα, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιώργο Λιανό που ταξίδεψε στην Ελλάδα, ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα υπάρχει ένα διαφορετικό έπαθλο αρκετά πιο μεγάλο από όσα έχουν κερδίσει. «Θέλετε ένα μεγάλο έπαθλο. Ήρθα ως εδώ, οπότε δεν θα νιώθω καλά αν δεν σας δώσω ένα καλό έπαθλο. Θα είμαι ο παρουσιαστής για σήμερα κι αύριο, οπότε το αποψινό έπαθλο θα είναι κανονικό και το αυριανό καλύτερο. Δώστε μου δύο βήματα κι απόψε είναι το πρώτο. Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα, αμέσως μετά το παιχνίδι, φεύγει στο Μαϊάμι» είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Τζο: «O Άρης στήνει ψηφοφορίες - Η Σοφιάννα τον βλέπει ερωτικά»

Η κόκκινη ομάδα μετά από έναν αγώνα… θρίλερ που έφτασε για ακόμη μία φορά στο flag race και κρίθηκε σε μια κορίνα ήταν αυτή που κέρδισε το ταξίδι στο Μαϊάμι και άφησε τους μπλε απαρηγόρητους. Ωστόσο, Αρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάντσεβ έχουν λόγο να είναι χαρούμενοι καθώς είναι οι μόνοι από τους «Μπλε» που επιβιβάστηκαν στο αεροπανό για το ταξίδι προσφορά του Τούρκου παραγωγού του Survivor.

Οι μπλε ήταν απαρηγόρητοι μετά την ήττα τους, ωστόσο όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο Ατζουν οι νικητές θα επέλεγαν έναν από τους ηττημένους για να πάρουν μαζί τους στο ταξίδι, ο οποίος με τη σειρά του θα επέλεγε ακόμα έναν συμπαίκτη του. Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν ο παίκτης των μπλε που επέλεξαν οι κόκκινοι για να πάρουν μαζί τους στο ΜαΪάμι και ο ποδοσφαιριστής με τη σειρά του διάλεξε για παρέα του τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Η Βρισηίδα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ομάδα της έχασε το ταξίδι και άρχισε να επιρρίπτει ευθύνες στον Άρη για την ήττα κατηγορώντας τον ότι ήξερε πώς αν οι κόκκινοι κέρδιζαν θα τον επέλεγαν και αυτός θα ταξίδευε με τους φίλους του.

Οι καυγάδες όμως δεν έλειψαν και στο χθεσινό επεισόδιο, με πρωταγωνιστή για ακόμη μία φορά τον ο Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο make up artist αυτή τη φορά τα έβαλε με τον Γιώργο Ταλάντσεβ. Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο Κωνσταντίνος κατάλαβε πως κάτι λένε πάλι πίσω από την πλάτη του και ξέσπασε.

Λίγο αργότερα ο Ταλάντσεβ ξέσπασε σε κλάματα αφού βγήκε και πάλι εκτός εαυτού με τον συμπαίκτη του τον οποίο δεν τον θέλει άλλο μέσα στο παιχνίδι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την πλευρά του έκανε λόγο για πρόβλημα διχασμού στην ομάδα του, εξηγώντας πως ο Άρης Σοϊλέδης δεν μπορεί να συμβιώσει με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Τάκη Καραγκούνια. Ο φαρμακοποιός θεωρεί υπεύθυνο για ότι συμβαίνει στην ομάδα του τον make up artist.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA