Μενού
  • Α-
  • Α+

H Τζο Μαριδάκη ήταν μία από τις ήρεμες δυνάμεις του φετινού Survivor, όμως δεν κατάφερε να παραμείνει στο νησί, αποχωρώντας από το συμβούλιο αυτής της εβδομάδας. Στην πρώτη της συνέντευξη, ωστόσο, στην κάμερα του Love It δεν κράτησε τίποτα μέσα της, αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τους συμπαίκτες της στο ριάλιτι. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Οι light τιμωρίες σε Σοϊλέδη - Καραγκούνια και το μεγάλο φάουλ του Ατζούν

«Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που κατάφερα να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου. Δεν περίμενα να αποχωρήσω αυτή τη φορά, περίμενα να φύγει η Σοφιάνα, αλλά δεν απογοητεύτηκα. Ήταν άδικο, ήμουν καλύτερη αγωνιστικά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και η Σταυρούλα και ο Νικογιάννης χωρίς να χρησιμοποιούμε άλλους για να παραμείνουμε στο παιχνίδι», είπε αρχικά η παίκτρια του Survivor.

«Πιο πολλά έχω να πω για την ομάδα μου, τη Ναυσικά, τον Απόστολο και τον Στάθη και τον Άρη από την άλλη ομάδα. Ο Άρης επειδή είναι φίλος με τα παιδιά μπορούν να στήσουν ψηφοφορίες πολύ άνετα. Χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα γιατί τους νοιάζει μόνο το προσωπικό τους συμφέρον. Ο Μαρτίκας με στήριζε για το ήθος και τον χαρακτήρα μου χωρίς κάποιο δικό του συμφέρον.

Η συγκεκριμένη παρέα (Ναυσικά, Απόστολος, Στάθης) εκμεταλλεύεται τον Τσακατσούκα για να έχουν περισσότερες ψήφους. Με θεωρούσαν υποδεέστερη και δεν με υπολόγιζαν τόσο πολύ. Η Ναυσικά είχε πρόβλημα μαζί μου χωρίς να της έχω κάνει κάτι. Δεν θέλει να δώσει κανέναν φίλο της. Ενώ ήξερε ότι δεν βοηθά στην ομάδα, δεν έφερνε πόντο, κοιμάται όλη μέρα, δεν έκανε κάποια ιδιαίτερη δουλειά στην καλύβα, προσπαθούσε πολύ στην ατομική ασυλία για να παραμείνει στο παιχνίδι. Λέει πολλά ψέματα», συνέχισε η Τζο Μαριδάκη.

Παράλληλα, μίλησε για το «φλερτ» της Σοφιάννας προς τον Άρη λέγοντας πως «η Ασημίνα μου είπε ότι η Σοφιάνα βλέπει ερωτικά τον Άρη και ότι της άρεσε. Από τότε που κάνει παρέα με τον Άρη είναι πιο επιθετική και ειρωνική. Ο Εμμανουήλ λέει κάποια ψέματα, αρχικά φοβόταν τον Άρη και δεν μιλούσε. Η Ασημίνα βλέπει πιο αντικειμενικά τα πράγματα και δεν ψηφίζει στρατηγικά, αλλά αγωνιστικά. Έχει νιώσει μια προδοσία από τη Σοφιάνα και προσπαθεί να το ξεπεράσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA