Μενού
  • Α-
  • Α+

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χώνεψη από τα φαγητά του Πάσχα. Μετά από τόσο κρέας χρειάζεται λίγη αποτοξίνωση αυτή την εβδομάδα. Για όσους έφυγαν σίγουρα η χθεσινή επιστροφή ήταν δύσκολη, με κίνηση στους δρόμους και κόσμο στα πλοία, όμως, σιγά σιγά όλοι επέστρεψαν στους ρυθμούς τους. Το ίδιο γίνεται από σήμερα με τα τηλεοπτικά προγράμματα. Για να δούμε τι έχει το Τηλεκοντρόλ

Σάρωσε ο «Εκατομμυριούχος»

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1. Το τηλεπαιχνίδι που επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φαίνεται πως έχει φανατικό κοινό, κάτι που αποδεικνύουν και τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι γνώσεων έφτασε το 22.3% στο δυναμικό κοινό και το 18.5% στο σύνολο της τηλεθέασης, ανεβάζοντας αρκετά τον ΑΝΤ1 σε μια ζώνη που είχε πρόβλημα. 

Το Love Island έρχεται στην Ελλάδα

Ένα νέο ριάλιτι - αρκετά γνώριμο σε αρκετούς - αποφάσισε να φέρει ο ΣΚΑΪ στο πρόγραμμά του με την έναρξη της νέας σεζόν. Πρόκειται για το Love Island, τη βρετανική εκδοχή του οποίου βλέπαμε κάτι βράδια μέσα από τη συχνότητα του Μακεδονία TV. Στο Ηνωμένο Βασίλειο το συγκεκριμένο ριάλιτι σημειώνει τρομερά νούμερα τηλεθεάσης τα τελευταία χρόνια, ενώ συνδυάζει στοιχεία Survivor και Power of Love.

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον βέβαια είναι το γεγονός πως δεν θα αναλάβει η εταιρεία του Ατζούν Ιλιτζαλί την παραγωγή του για τον ΣΚΑΪ, όπως συμβαίνει σχεδόν με όλα τα σόου του σταθμού. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται μέχρι στιγμής, τα γυρίσματα θα γίνουν στις Κανάριες Νήσους, με τους παίκτες να προσπαθούν μέσα από διάφορες ομαδικές δοκιμασίες να γνωρίσουν τον έρωτα. 

Οι αλλαγές στον ΣΚΑΪ 

Πυρετώδεις είναι τον τελευταίο καιρό οι συσκέψεις στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι του σταθμού σχεδιάζουν ήδη το νέο πρόγραμμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρωινή ζώνη. Εκεί θα δούμε και τις μεγαλύτερες αλλαγές, με την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It, όπως όλα δείχνουν να φεύγουν από το πρόγραμμα. 

Ο Δημήτρης Οικονόμου πιθανότατα θα κρατήσει την πολύ πρωινή ζώνη, δηλαδή το 05:00 με 09:00, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου θα μετατεθεί με δική της εκπομπή στο 09:00 - 12:00. Μετά θα δίνει σκυτάλη στους «Αταίριαστους», Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, οι οποίοι θα παραμένουν on air μέχρι και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA