Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Μουτσινάς αναδείχθηκε στο μεγάλο νικητή του τέταρτου επεισοδίου του The Masked Singer που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/4), αφού ήταν ο μόνος που μπόρεσε να μαντέψει ποιος κρυβόταν πίσω από τη μάσκα του Αχινού.

Διαβάστε ακόμη: The Masked Singer: Διαγωνιζόμενος ο δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι - Αντιδράσεις των κριτών, «φωτιά» στο Twitter

Ο Αχινός ερμήνευσε το «Σ’ έχω κάνει Θεό», αλλά όπως φάνηκε δεν αναδείχθηκε στην αγαπημένη μάσκα των τεσσάρων detectives - Νίκου Μουτσινά, Θοδωρή Μαραντίνη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Αθηνάς Οικονομάκου - και έτσι μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο παιχνίδι, αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Όταν ήρθε η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης, όλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους εκτός από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έπεσε μέσα στη μαντεψιά του ότι ο Αχινός ήταν η Γωγώ Τσαμπά. Μάλιστα, ο ίδιος όταν τον ρώτησε ο Σάκης Ρουβάς πώς τη βρήκε, εκείνος απάντησε πως την αγαπά τόσο πολύ που πραγματικά δεν γινόταν να μην την έβρισκε.  

«Έχει χιούμορ, έχει ατελείωτο ταλέντο, είναι γλυκύτατος άνθρωπος. Τη βρήκα γιατί την αγαπάω και δεν γινόταν να μην τη βρω. Τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μας δείξει ένα άλλο πρόσωπο και δοκιμάζεται. Σε λατρεύω», της είπε ο Νίκος Μουτσινάς. 

Με τη σειρά της η Γωγώ Τσαμπά είπε πώς «ήταν μια σύντομη, όμορφη εμπειρία στο The Masked Singer, αλλά να φύγω και να πάω και εγώ στους γάμους, στα πανηγύρια μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA