Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλημέρα - καλησπέρα σε όλους ό,τι ώρα κι αν μας διαβάζετε. Παρασκευή σήμερα, μια ανάσα από το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, ωστόσο ο mediaκός χώρος μας έδωσε αρκετή θεματολογία από χθες το βράδυ. Και το σημερινό Τηλεκοντρόλ έρχεται «ζεστό».

Διαβάστε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Το γραφικό στην εκπομπή της που τρέλανε τους χρήστες του Twitter

Ποιος θέλει τη Josephine;

Μία από τις καλύτερες περιόδους στην καριέρα της διανύει αυτό το διάστημα η Josephine, με την τραγουδίστρια της Panik Records να προκαλεί «πανικό» σε κάθε της εμφάνιση με τα νέα της τραγούδια. Αυτό το momentum της θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΣΚΑΪ, όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο MEGA, εντάσσοντάς τη στο πρότζεκτ που ονομάζεται Love Island.

Το ριάλιτι που θα έρθει από το φθινόπωρο για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, αποτελεί το «δυνατό χαρτί» του σταθμού και οι άνθρωποι του καναλιού στηρίζουν πολλά σε αυτό για τη βραδινή τηλεθέαση. Εκτός από τους διαγωνιζόμενους, όμως, θα χρειαστεί να επενδύσουν κι ένα φρέσκο πρόσωπο, με απήχηση ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό, για την παρουσίαση. Τι καλύτερο από την ξανθιά τραγουδίστρια; Σίγουρα μιλάμε για έναν άγνωστο ρόλο για τη Josephine, ωστόσο σε κάτι αντίστοιχο έχουμε δει κι άλλες τραγουδίστριες, όπως την Ελένη Φουρέιρα ή τη Δέσποινα Βανδή. Γιατί όχι κι αυτή;

Οι Πρωταγωνιστές ήταν επιπέδου Netflix

Το επεισόδιο αυτής της Πέμπτης στους Πρωταγωνιστές ήταν αφιερωμένο στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και σε όλη τη δύσκολη διαδικασία των χειρουργείων και της αποκατάστασης που πέρασε μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Ο Alpha στο διάστημα προβολής της εκπομπής πήγε πολύ καλά σε τηλεθέαση (έφτασε το 13.6% στο δυναμικό κοινό), με το κοινό του Twitter να αποθεώνει και τον Σταύρο Θεοδωράκη. Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθήσαμε ένα εξαιρετικά γυρισμένο επεισόδιο, επιπέδου Netflix, αλλά και μια υπέροχη συνέντευξη.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Εκτός Star μετά από 23 χρόνια

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D698435501484195%26id%3D100039532539558&show_text=false&width=500

Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση του δημοσιογράφου, Βάιου Σύρρου, πως αποχωρεί από την τηλεόραση του STAR έπειτα από 23 χρόνια. Μάλιστα, φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής του στο Facebook. Ο Βάιος Σύρρος βρισκόταν στο κανάλι από το 1999, ενώ εργαζόταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. «Ήρθε η ώρα. Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια στην τηλεόραση του STAR, ήρθε πλέον η ώρα του αποχωρισμού. Αφήνω πίσω μου μόνο γλυκιές αναμνήσεις, υπέροχες εμπειρίες, σκληρή δουλειά, ξενύχτια, πολλά ξενύχτια, αγωνίες, ένταση, αποκλειστικότητες, πρωτιές, αλλά κυρίως πολλούς και καλούς συναδέλφους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γίναμε αδέλφια όλα αυτά τα 23 χρόνια, είμαστε μαζί σχεδόν από μικρά παιδιά.

Με τα χρόνια πολλοί από μας γίναμε γονείς με παιδιά και κάποιοι γύρω μου παππούδες πλέον. Μια μεγάλη οικογένεια με τα καλά της και κάποιες φορές, γιατί όχι και με τα στραβά της, όπως άλλωστε όλες οι ζωντανές οικογένειες. Αισθάνομαι πραγματικά από τους πολύ τυχερούς στο χώρο της δημοσιογραφίας, που συνεργάστηκε με εξαιρετικούς επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα και πολύ καλά παιδιά και το εννοώ. Ήταν μια βδομάδα μετά το Πάσχα του 1999 όταν πέρασα για πρώτη φορά το κατώφλι του STAR στον Ταύρο. Σήμερα, 23 ολόκληρα χρόνια μετά, πάλι ημέρες Πάσχα είναι.

Ένα μεγάλος κύκλος έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό συμβολισμό. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στο star, που μου στάθηκε όσο ελάχιστοι στην μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασα πριν κάποια χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τώρα. Παιδιά, δεν λέμε αντίο, θα τα ξαναπούμε!!!», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Πρεμιέρα για τους 100 με τον Λάμπρο Φισφή

Ένα τέλος... αλλά και μια αρχή στο Star. Μιλάμε φυσικά για την πρεμιέρα που έκανε το βράδυ της Πέμπτης το νέο τηλεπαιχνίδι του καναλιού με τίτλο «οι 100» και κεντρικό παρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή. Πρώτοι καλεσμένοι ήταν ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, η Ευγενία Σαμαρά και η Μαρία Κωνσταντάκη, που έπρεπε να απαντήσουν στις ερωτήσεις για τους 100 πρωταγωνιστές που είχαν στο video wall απέναντί τους.

Αν και η πρώτη φορά είναι αναγνωριστική, το παιχνίδι φάνηκε ενδιαφέρον και πρωτότυπο. Το τηλεοπτικό κοινό του χάρισε ένα μεγαλοπρεπέστατο 15.5% στο δυναμικό κοινό, αλλά και ένα 13.3% στο γενικό σύνολο του Twitter από την πλευρά του φάνηκε να το απολαμβάνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA