Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Νικηφόρο στον «Σασμό», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark», μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο που θα είχε στις «Αγριες Μέλισσες» και αποκάλυψε ότι τον έχασε λόγω της δυσλεξίας του.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αμούτζας: Ήμουν με τον στυλό στο χέρι για να υπογράψω για την δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες

«Στη συγκεκριμένη συζήτηση για τις Άγριες Μέλισσες αναφερθήκαμε και στη δυσλεξία. Έκανα τέσσερις οντισιόν για τον δεύτερο κύκλο κι έφτασα να είμαι με το στυλό στο χέρι. Γυρίσαμε έναν πιλότο σε επτά σελίδες άγνωστο κείμενο. Αυτό για εμένα ήταν τεράστια δυσκολία. Το μόνο που σε δυσκολεύει είναι η ανάγνωση ενός άγνωστου κειμένου. Όταν πηγαίνω στα γυρίσματα, έχω διαβάσει τα κείμενα», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Στη συνέχεια είπε σχετικά: «Έχασα το ρόλο γιατί όταν φτάσαμε να γυρίσουμε τον πιλότο από όλους τους υποψήφιους… Δεν το λέω σαν παράπονο και δεν κατηγορώ. Ο κύριος Χαρίτος κατάφερε μέσα από τη σκηνοθεσία του στις Άγριες Μέλισσες να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στην Ελλάδα αλλά δουλεύει με αυτόν τον τρόπο για να δει την άμεση διαθεσιμότητα ενός ηθοποιού μέσα σε πολύ πιεσμένο χρόνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA