Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «Σκοτεινή Θάλασσα» το βράδυ της Δευτέρας (9/5) η Σμαρώ και ο Χρήστος μαθαίνουν ότι έχει δοθεί εντολή να σταματήσουν οι έρευνες για την ανακάλυψη του πτώματος της Άννας

Διαβάστε ακόμη: H νέα Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του GNTM και η οργή του κόσμου για το Survivor

Ο Σάκης και ο Βλάσης πηγαίνουν με άγριες διαθέσεις στον Λεωνίδα, θεωρώντας ότι συνδέεται με την εξαφάνιση του Ζήση και της Έλλης. Η Ξένια επισκέπτεται τον Σάββα, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο του Μιχάλη. Η Ροδιά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Ο Ζήσης με την Έλλη και τον Νίκο κρύβονται στο σπίτι του Θοδωρή, ενός παλιού συμπαίχτη του πρώτου. Η Όλγα καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον Θοδωρή με τη βοήθεια της Λιάνας, όμως ο Σάκης παραμονεύει, κι έτσι μαθαίνει πού κρύβονται ο Ζήσης και η Έλλη.

Ο Ηρακλής ανακοινώνει στην οικογένεια ότι οι Γάλλοι έρχονται με επίσημη πρόταση για συνολική εξαγορά της εταιρείας. Ο Λεωνίδας παρουσιάζει στην Αιμιλία και τη Σμαρώ ένα βίντεο που ενοχοποιεί τον Σάκη και τον Βλάση για τη δολοφονία του Ρώσου. Τα πρωτοπαλίκαρα του Σάκη εντοπίζουν τον Ζήση, την Έλλη και τον Νίκο, που καταφέρνουν να ξεφύγουν. Ο Ζήσης επικοινωνεί με τον Χρήστο και του αποκαλύπτει ένα σημαντικό μυστικό. Ο Θεμιστοκλής, ο Ηρακλής και η Ξένια πηγαίνουν στο ραντεβού με τους Γάλλους, όπου τους περιμένει μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, η οποία συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς. Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε στίχους και μουσική δική του. Επίσης έχει συνθέσει την πρωτότυπη μουσική και έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης.

Στο ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Στο ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς.

Σκοτεινή Θάλασσα κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:20 στο MEGA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA