Μενού
  • Α-
  • Α+

Άρης Σοϊλέδης και Ασημίνα Χατζηανδρέου ήρθαν σε αντιπαράθεση την Κυριακή (8/5) στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor και στο επεισόδιο της Δευτέρας (9/5) οι δύο παίκτες έδωσαν συνέχεια στη μεταξύ τους κόντρα μιλώντας στην κάμερα. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Γιώργος Κατσαούνης: Αυτός είναι ο όρος στο συμβόλαιο των παικτών που οδήγησε στην αποβολή του

«Χθες στο Συμβούλιο άκουσα την Ασημίνα να υπονοεί ότι εγώ συμμετείχα στην ψηφοφορία των Κόκκινων, ότι εγώ έστησα την ψηφοφορία πάλι, δηλαδή αυτή η καραμέλα ότι ο Άρης φταίει για όλα και ότι ο Άρης τα στήνει όλα, δεν νομίζω να είμαι ο πάπας της Ρώμης.

Δεν έχω καμία σχέση, η ομάδα της την ψήφισε γιατί είναι αδύναμη αγωνιστικά πλέον, δεν δίνει αυτά που έδινε στην ομάδα της. Μετά τον τραυματισμό της είναι πολύ πεσμένη και όλοι το βλέπουν και το είπε και η ίδια», δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Με τη σειρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου έριξε τα «καρφιά» της στον παίκτη των Μπλε λέγοντας - μεταξύ άλλων - ότι «παίρνει άτομα μαζί του στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό».

«Τελικά άλλαξα πλευρό, κοιμήθηκα με το αριστερό πλευρό σήμερα για να δω αν θα δω τον Άρη Σοϊλέδη στον ύπνο μου, κάτι που υποστηρίζει και λέει ο ίδιος. Και λέει ότι έχω εμμονή μαζί του. Να λέει ότι εγώ έχω εμμονή μαζί του, όταν εκείνος παίρνει άτομα μαζί του στο δάσος μέσα και κάθεται και τους πιπιλάει το μυαλό».

Τέλος, η Ασημίνα είπε πως η ομάδα της την είχε στημένη εδώ και καιρό, εξαιρώντας μόνο τον Νίκο Γιάννη. «Δεν κρατάω κακία στον Νίκο Γιάννη. Κρατάω μόνο στους υπόλοιπους, οι οποίοι έκαναν αυτό που ήθελαν με τις ψήφους και με τις προτεραιότητες των παικτών. Δεν νομίζω ότι είμαι η χειρότερη αγωνιστικά παίκτρια», είπε η Ασημίνα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA