Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τον Τάκη Καραγκούνια με τον δεύτερο να ισχυρίζεται πως ο πρώτος τον κλώτσησε, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο επεισόδιο της Κυριακής (8/5) την αποβολή του «Τσάκα Τσούκα» από το Survivor ύστερα από απόφαση της παραγωγής. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία - Ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Βέβαια, όπως φάνηκε στα social media, αρκετοί χρήστες έκαναν λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά δεδομένου ότι η παραγωγή δεν έκανε το ίδιο και με τον Άρη Σοϊλέδη, ύστερα από την ένταση στο Συμβούλιο του Νησιού με τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά και με το παράπτωμα της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. 

Το πρωί της Δευτέρας (9/5) η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, θέλησε να εξηγήσει μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωϊνιάτικα» για ποιο λόγο η παραγωγή απέβαλε οριστικά τον Γιώργο Κατσαούνη, εξηγώντας τον όρο στο συμβόλαιο των παικτών που έκανε μια τέτοια απόφαση να είναι μονόδρομος. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά, στο συμβόλαιο των παικτών αναφέρεται ο εξής όρος: εάν κάποιος παίκτης απειλήσει την ακεραιότητα συμπαίκτη του, αποβάλλεται από το παιχνίδι. Συνεπώς, γι’ αυτό το λόγο ο Γιώργος Κατσαούνης βρέθηκε εκτός Survivor. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA