Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας με την Μαρία Γεωργιάδου στο πλαίσιο της συνέντευξής της στην εκπομπή «The 2Night Show», απάντησε στους επικριτές του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» και έδωσε εξηγήσεις γιατί το τηλεπαιχνίδι δεν δίνει… εκατομμύρια. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να απαντήσει στη «λάσπη» όπως είπε που πέφτει για το γεγονός ότι το τηλεπαιχνίδι δεν μένει πιστό στο όνομά του, δηλαδή δεν έχει μεγάλο έπαθλο ένα ή και περισσότερα εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Ο φλύαρος παίκτης της πρεμιέρας, τα σχόλια στο Twitter για το έπαθλο και ο Αρναούτογλου

«Εδώ στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι γιατί, λόγω οικονομικής κατάστασης πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη γιατί ο “Εκατομμυριούχος” που κάνω εγώ δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ… Μα, αν μπορούσε, μακάρι… Αν μπορούσε η Ελλάδα των δέκα εκατομμυρίων, εννοώ πληθυσμό, να δώσει ένα εκατομμύριο, θα ήταν υπέροχο. Γι’ αυτό και δίνουμε πολλά περισσότερα χρήματα, μικρότερα ποσά, σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγει κόσμος με πάρα πολλά λεφτά από τον εκατομμυριούχο. Αλλά λένε “μα πώς μπορεί να είναι εκατομμυριούχος;”. Μα, δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, δεν μπορείς. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ακούω κάποιους, να μην τους χαρακτηρίσω, που συγκρίνουν με την Αμερική και τη Μεγάλη Βρετανία. Δεν συγκρίνονται αυτά τα πράγματα. Μιλάμε για άλλες αγορές» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA