Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10/5) στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για τη σειρά «Σασμός» στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται τη «Στέλλα Καμαριωτάκη». Η ηθοποιός κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τη συνέχεια της σειράς και έδωσε spoiler. Αρχικά, ανέφερε ότι ο «Σασμός» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν ενώ σε ερώτηση για το αν θα ερωτευτεί με τον αστυνομικό Γεράσιμο, είπε: «Θα τον ερωτευτώ αλλά λέει κι αυτός πολλά ψέματα. Μα κι αυτό το κορίτσι. Είναι σκορπιός στο ζώδιο».

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ενα απρόβλεπτο περιστατικό θα φέρει τον Αστέρη πίσω στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Ερωτηθείσα για το αν θα βοηθήσει τον «Καραπάνο» να βρει τον γιο του, η Ευγενία Σαμαρά τόνισε: «Φυσικά και θα τον βοηθήσω διότι του χρωστάω γιατί με βοήθησε να σώσω τον Αστέρη», φανερώνοντας πως ο αστυνομικός Γεράσιμος είναι ο γιος του. Η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε και στην ερώτηση που κάνουν όλοι, για το αν ο «Νικηφόρος» είναι παιδί του «Μαθιού» και είπε: «Μπορεί...!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA