Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αύρα της Eurovision σιγά σιγά μας αφήνει και επιστρέφουμε για τα καλά πλέον στην εγχώρια πραγματικότητα. Κοπιάστε στο σημερινό Τηλεκοντρόλ για όλα τα φρέσκα νέα της επικαιρότητας από τον κόσμο της showbiz. 

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Η Καλλιόπη κέρδισε στο Τεστ Δημιουργικότητας και πέρασε στους «6» - Το Twitter τη θέλει νικήτρια

O λόγος της αποχώρησης της Ναυσικάς από το Survivor

https://www.instagram.com/p/CUpoq--sguK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» η ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησης της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στην Ελλάδα, με την παραμονή της στο παιχνίδι να κρίνεται αδύνατη εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. 

Όπως αποκάλυψε η καλή της φίλη, Μαρία Καλάβρια: «Έχει ένα θέμα με το έντερό της, για το οποίο ήταν πολύ δύσκολο, εκεί που βρισκόταν, να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις. Αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της «ξύπνησε» το πρόβλημα που είχε, έχει σπαστική κολίτιδα που είναι ό,τι χειρότερο. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα και γι’ αυτό τον λόγο μπαινοέβγαινε στο νοσοκομείο».

Νέο πενθήμερο ραντεβού με τον Σασμό

Η σειρά του Alpha «Σασμός», που έχει κερδίσει τηλεθεατές κι έχει γίνει must στην prime time ζώνη σκαρφαλώνοντας καθημερινά στους πίνακες τηλεθέασης, από την τρέχουσα εβδομάδα θα παρουσιάζεται κάθε βράδυ, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:00.

Δηλαδή, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας σειρά ακόμη μία ημέρα την εβδομάδα, και την Παρασκευή, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 20 Μαΐου.

Τα πρότζεκτ που ολοκληρώνονται 

Μπορεί ο Σασμός να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν στο κανάλι του Alpha, όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει για δύο άλλα προγράμματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» αυτά που θα σταματήσουν στο τέλος της σεζόν θα είναι οι εκπομπές «Τι φάση;» με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα αλλά και το «Black out» με τον Αναστάσιο Ράμμο

Επιστρέφει με νέα σειρά ο Πάνος Κοκκινόπουλος 

Να και μια είδηση που μας την έδωσε ο ίδιος ο Πάνος Κοκκινόπουλος. Σε φωτογραφία που ανέβασε ο ταλαντούχος δημιουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook είδαμε πως δουλεύει πάνω σε μια νέα σειρά με τίτλο «Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη», η οποία όπως όλα δείχνουν θα έχει πολλά κοινά με τη «10η Εντολή» ή τον «Κόκκινο κύκλο». Το πρώτο επεισόδιο, όπως είδαμε στη φωτογραφία του, ονομάζεται «Μελίνα», χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό ακόμη το κανάλι στο οποίο θα προβληθεί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA