Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Έλενα Πολυκάρπου έκαναν αποκαλύψεις σχετικά με το φετινό Survivor

Διαβάστε ακόμη: Το πρόβλημα της Ναυσικάς στο Survivor και τα πρότζεκτ που ρίχνουν αυλαία

«Δεν το παρακολουθώ, αλλά διαβάζω κάποιο άρθρο, ή μετά στο Instagram ή στο Facebook, σίγουρα αυτό δίνει ένα αβαντάζ στον ίδιο επειδή ξέρει τι γίνεται έξω, ξέρει πώς να συμπεριφέρεται στους αντιπάλους και τους συμπαίκτες. Αλλά από την άλλη, επειδή είναι και Survivor, όλοι στην ουσία έχουν τα ίδια "όπλα", κι όποιος μπορεί κάνει κάτι παραπάνω. Δηλαδή εντάξει, εκεί ήμουν, ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι και τι γίνεται», δήλωσε ο Τζέιμς Καφετζής. 

Ερωτώμενος εάν στο δικό του Survivor είχαν επιχειρήσει παίκτες να επικοινωνήσουν με δικά τους άτομα στην Ελλάδα, η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Ίσως, όλοι».

Όλα τα παραπάνω έδωσαν τροφή για σχολιασμό από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μεταξύ άλλων - έκανε λόγο για συσκέψεις παικτών με την παραγωγή για να δουν ποια θα είναι η εξέλιξη του παιχνιδιού.

«Με τους όρους και τις συνθήκες που ζουν όλα φαίνονται θεμιτά από άποψη επιβίωσης, αλλά εγώ από τη στάση μου πέρυσι έδειχνα μια προτίμηση, κάνοντας ανάλυση στον Τζέιμς και τον Νίκο. Τους είδα από μια φορά. Θα σας πω κάτι από πηγή ανθρώπου με τον οποίο δεν έχω σχέση. Αλλά πραγματική εξομολόγηση, αλλά δεν θα πω το όνομά του για ευνόητους λόγους. Όχι έχουν κινητά, υπάρχουν παίκτες που κάνουν σύσκεψη με την παραγωγή, σας το λέω με πλήρη γνώση του τι λέω και δεν είχε λόγο ο άντρας ή η γυναίκα που συνομίλησα, έκαναν σύσκεψη "τι αποστολή, θα κάνεις αυτό, εκεί, θα μου στείλεις αυτόν να το δει;"», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Άρα, τι κανόνες και τι κινητά, όταν συσκέπτονται με την παραγωγή ποιο θα είναι το επόμενο πλάνο ή το επόμενο σχέδιο να συμβεί αυτό εκεί ή να ερωτευτεί ο Μαρτίκας τη Βρισηίδα και πάει λέγοντας... Είναι η αποθέωση, το βασίλειο του στημένου και το λέει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοιες εκπομπές που πάντα εγώ αρνούμαι το στημένο γιατί δεν είναι πειστικό. Και δεν είναι πειστικό το Survivor φέτος. Ακόμα και το περσινό που ήταν πειστικό γιατί είχε χαρακτήρες διαφορετικούς, ήταν το απόλυτα στημένο παιχνίδι, σας το λέω, έκανα δύο ολόκληρες ώρες κουβέντα», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Μάλιστα, στη συνέχεια η δημοσιογράφος της εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου έκανε λόγο για παίκτρια του παιχνιδιού, η οποία έχει καθημερινή επαφή με τον σύντροφό της στην Ελλάδα. 

«Αυτή η παίκτρια βρήκε το τηλέφωνο και επικοινωνεί με τον σύντροφό της καθημερινά. Την ενημερώνει τι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα, τι λένε για εκείνη, τι γίνεται με τους άλλους παίκτες. Μιλάει κάθε μέρα και δεν την φτάνει ότι μαθαίνει για τον εαυτό της, πάει και βάζει και "φωτιές" παντού και πολλές από τις φωτιές αυτές που έχουμε δει, πέρα από την παραγωγή, τις έχει ανάψει το συγκεκριμένο κορίτσι», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA