Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στο σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος είχε αναφέρει ότι η παρουσιάστρια του «Love It» δεν είχε κάνει σωστή χρήση της έκφρασης στο «μάτι του κυκλώνα». Την περασμένη Παρασκευή, η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Αισθάνθηκα πως ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα, χωρίς να το θέλω ή να το προκαλέσω. Αυτό με έκανε να μαζευτώ λίγο, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Το βρήκα τελικά, θέλω την ηρεμία μου».

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: «Ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τότε έκανε το δικό του σχόλιο, μέσα από τη στήλη που διατηρεί στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο Youfly.com. «Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως ήταν στο "μάτι του κυκλώνα" για μια περίοδο. Επειδή είναι λάτρης της σωστής χρήσης των λέξεων και τον εννοιών, στο "Μάτι του Κυκλώνα" επικρατεί ηρεμία, αλλά να της το πείτε με τρόπο, σας παρακαλώ πολύ», έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αφήνοντας έτσι, να εννοηθεί πως αυτό που είπε η παρουσιάστρια «δεν στέκει», αφού χρησιμοποίησε τη λάθος έκφραση.

Η απάντηση της Μαλέσκου στον Ουγγαρέζο

«Αυτό το Μάτι του Κυκλώνα… Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει δώσει και μια ιδιαίτερη εξήγηση σε αυτό, το οποίο σημαίνει. Αλλά με μεγάλη μου χαρά ή θα του κάνω ένα tweet ή θα του στείλω ένα μήνυμα για το τι ακριβώς σημαίνει, για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις, ούτε όμως οφείλουμε να έχουμε γνώσεις. Κι αν όντως μπει στο Μάτι του Κυκλώνα εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πως θα αισθάνεται στ' αλήθεια. Ηρεμος και χαλαρός; Ελα Δημήτρη, τα φιλάκια μου», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA