Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση μας περιμένει για ακόμη μια ημέρα στο Survivor. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. Ο make up artist, αμέσως μετά την υπόδειξή του, ανοίγει πυρ κατά του άλλου υποψηφίου, του Σπύρου Μαρτίκα στον οποίο καταλογίζει ασέβεια προς τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Κόντρα Σοϊλέδη με Τάλα και Μαρτίκα - Η αλλαγή στην ατομική ασυλία, υποψήφιος ο Εμμανουήλ

Από την πλευρά του, ο φαρμακοποιός θεωρεί ότι ο Κωνσταντίνος έχει παραμείνει στο Survivor περισσότερο από όσο θα έπρεπε και αναρωτιέται αν περιμένει ότι θα φτάσει μέχρι και τον τελικό.

Μπλε και Κόκκινοι συναντώνται σε έναν διαφορετικό αγώνα, διεκδικώντας το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει; Σύμφωνα με τα spoilers που έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, οι Μπλε θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν. 

Και οι δύο ομάδες πάντως το διασκεδάζουν με την ψυχή τους και τίποτα δεν προμηνύει αυτό που θα ακολουθήσει. Ξαφνικά τα αίματα στον πάγκο των Μπλε ανάβουν, οι τόνοι ανεβαίνουν και στους Κόκκινους και μέσα σε λίγα λεπτά η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες κλιμακώνεται.

Τι έχει συμβεί; Ποιοι εκτοξεύουν σοβαρές κατηγορίες για συμπαίκτες τους και ποιος είναι εκείνος που στο τέλος του αγώνα δεν θέλει να σταθεί δίπλα στην ομάδα του, αλλά στο πλευρό των αντιπάλων; Υπομονή λίγες ώρες ακόμη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA