Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε τη Δευτέρα (30/5) στην εκπομπή «Στούντιο 4» για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι δε θα συμμετέχει στο νέο κύκλο του GNTM στο Star, αλλά και γενικότερα για το χώρο της τηλεόρασης, ενώ αποκάλυψε και ποιος κριτής του GNTM θα του λείψει περισσότερο.  

Διαβάστε ακόμη: Λάκης Γαβαλάς: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα πιόνι που το πηγαινοφέρνουν στα κανάλια»

«Δεν περίμενα ότι θα τελειώσει, ήταν ξαφνικό. Περίμενα ότι θα με καλέσουν και την επόμενη σεζόν. Στην αρχή απογοητεύτηκα, μετά από μία μέρα το ξεπέρασα», είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι «Δεν εξαρτώμαι από την τηλεόραση, δεν είναι η δουλειά μου και μάλιστα, στη δουλειά μου έχω μάθει την απόρριψη. Δεν είναι ότι όποιον φωτογράφιζα τον έκανα και και πελάτη. Ό,τι αρχίζει, τελειώνει».

Εξήγησε πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και γι’ αυτό δεν το ψάχνει ιδιαίτερα το θέμα. 

«Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος αν και πάλι δεν είμαι ικανός να το κρίνω. Θεωρώ ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είπα "πάμε παρακάτω, όλα καλά, γερά και βλέπουμε". Δεν μπαίνω στη διαδικασία να το ψάχνω. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, κάθε εμπόδιο για καλό», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός. 

«Ο κόσμος της τηλεόρασης μου έμαθε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν υπάρχουν φιλίες. Δύσκολα υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο σε αυτή τη δουλειά, όλοι κάνουν τη δουλειά τους και όταν κλείσει η κάμερα "καληνύχτα σας". Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός και πολλές φορές με αντιδράσεις ανθρώπων λέω "γιατί;", αλλά αυτό έχει να κάνει με εμένα γιατί εγώ είμαι έτσι», παραδέχθηκε.

Σχολίασε δε πως «Στην τηλεόραση - επειδή έχει προβολή έχει μεγάλο εγώ, έχει ναρκισσισμό - κάποιοι ή κάποιες συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός. Δεν σας χρωστάει τίποτα ο Θεός. Είστε πολύ τυχεροί, έχετε κάνει περιουσία, έχετε αναγνωρισιμότητα, έχετε όλα τα καλά του Θεού. Πείτε ένα "ευχαριστώ" και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν συνέχεια επιβεβαίωση. Ο ναρκισσισμός είναι ψυχικό νόσημα και πρέπει να τροφοδοτείται συνέχεια, αυτό είναι θέμα γιατρών».

Από το GNTM ανέφερε πως πιο πολύ θα του λείψει η Ζενεβιέβ Μαζαρί. «Παρέα δεν κάναμε πολύ, με κάποια άτομα έκανα παρέα. Πολλές φορές περνούσα πολύ καλά και άλλες φορές πολύ δύσκολα, το καλά κερδίζει. Η Ζενεβιέβ θα μου λείψει, είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, είναι παιδί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου έχει λείψει που έφυγε τότε, ήταν και είναι φίλη μου. Αυτοί», είπε.

Μάλιστα, δεν έκρυψε πως την πρώτη σεζόν του GNTM είχε διαβάσει μέχρι και κατάρες για το παιδί του εξαιτίας κριτικής που είχε κάνει σε υποψήφιες παίκτριες. 

«Έφαγα "ξύλο" στην αρχή του GNTM. Ξέρετε τι μηνύματα έπαιρνα; Έριχναν κατάρες για το παιδί μου, για ένα μήνα ολόκληρο, κατάρες για το παιδάκι μου. Να αρρωστήσει, να πεθάνει το παιδάκι μου», παραδέχθηκε .

«Είπα σε ένα κορίτσι του GNTM ότι δεν την έβρισκα όμορφη και συμπαθητική. Όταν λες σε κάποιον ότι δεν είναι όμορφος, δεν τον λες άσχημο. Αυτά είναι πολλά λάθη, είναι τα λάθη του πρωτάρη και δεν ξέρω αν είναι και λάθη και αν τα θέλει η τηλεόραση αυτά».

Σε ερώτηση αν νιώθει ότι η παραγωγή του GNTM δεν τον προστάτεψε κόβοντας τα εν λόγω σχόλια, ο Δημήτρης Σκουλός δε δίστασε να παραδεχθεί πως «Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, πρέπει να γίνει τώρα; Θα μπορούσε να είχε κοπεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA