Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου δεν σταματά να εκπλήσει το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με το spoiler που έδωσε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Αστέριος Πελτέκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στη «Γη της Ελιάς»! 

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Λυδία Κονιόρδου: Εδωσε δυνατό spoiler για τη σειρά και το μέλλον της Μαργαρίτας

Ο Αστέριος Πελτέκης, τον οποίο είχαμε δει και στον Σιωπηλό Δρόμο, μπαίνει στο καστ και θα υποδυθεί τον «Θανάση», ο οποίος εγκατέλειψε πριν από χρόνια την Αναστασία στα σκαλιά της εκκλησίας, έφυγε με μία πολύ πλούσια τουρίστρια για την Αυστραλία, την παντρεύτηκε, έμεινε χήρος και τώρα επιστρέφει στη Μάνη, όπου θέλει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά. Ο «Θανάσης» σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, είναι... γλεντζές, κόλακας και πολύ πονηρός.

Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξης κλέβει τα χρήματα της Μαργαρίτας

Συγκρούσεις, ανατροπές και κρίσιμα διλήμματα έρχονται στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «η Γη της Ελιάς» που θα προβληθεί απόψε (1/6) στις 21:00 στο Mega. Ο Αρης έχει γοητευτεί πολύ από την Ευτυχία κι αρχίζει να την πολιορκεί. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο Πότης με την Αλκμήνη, αλλά εκείνη ακόμα δεν έχει αντιληφθεί τις προθέσεις του. Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στη Μαρίνα πως θα δώσει τη συγκατάθεσή του για τον γάμο της με τον Μάνο, μόνο αν δεχτεί να κάνει πίσω στο θέμα της μητρότητας.

Η Αρετή παρακαλάει τον Στέφανο να ξανασκεφτεί τη φυγή του στην Ισπανία, αλλά εκείνος είναι αμετακίνητος. Ο Αλέξης πηγαίνει κρυφά στο σπίτι της Μαργαρίτας και κλέβει τα χρήματα, αγνοώντας τη συνεργασία της με την αστυνομία. Ταυτόχρονα, δεν καταθέτει τα όπλα και πλευρίζει τη Μυρτάλη και τη Μαρίνα, με σκοπό να τις πείσει να μην τον φοβούνται. Παράλληλα, η Μαρίνα αντιμετωπίζει τον Ανέστη, βάζοντάς τον με ένα παράδοξο τρόπο στη θέση του. Ο Ισίδωρος εκμυστηρεύεται στην Ιουλία και τον Ιάκωβο πως θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος κι εκείνοι δεσμεύονται να τον βοηθήσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA