Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο Survivor το τελευταίο διάστημα, ήθελε (ή έτσι έλεγε τουλάχιστον) να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τη Στέλλα Ανδρεάδου και τη Μαίη Εμμανοηλίδου προκειμένου να είναι αυτές που θα συνεχίσουν.

Το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και με την ψήφο του έδειξε τον δρόμο προς την Ελλάδα στη Στέλλα Ανδρεάδου. Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα Μπλε και Κόκκινοι έδειξαν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους, ενώ ακόμα και ο ίδιος ο Σπύρος Μαρτίκας έδειξε έκπληκτος από το αποτέλεσμα.

Νωρίτερα, ο φαρμακοποιός είχε πει πως αν παρέμενε στο reality αυτή ήταν η τελευταία φορά που ζήταγε από τον κόσμο να τον διώξει και πως από εδώ και πέρα δεν θα ξαναεξέφραζε τη στήριξή του σε κάποιον παίκτη ενώ και ο ίδιος θα διεκδικεί τις ατομικές ασυλίες προκειμένου να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται! Η ατάκα αυτή έκανε τους Μπλε να χειροκροτήσουν ειρωνικά και να κάνουν λόγο για... κωλοτούμπα! 

«Συνειδητοποιώ σιγά - σιγά πως το ταξίδι έχει τελειώσει. Έζησα και πήρα φοβερά μαθήματα ζωής. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Χαίρομαι πολύ που γνώρισα όλα αυτά τα φοβερά παιδιά και νομίζω πως θα βγω καλύτερος άνθρωπος από εδώ» είπε η Στέλλα Ανδρεάδου λίγες στιγμές μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA