Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε και αναμφισβήτητα στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Οι πληροφορίες είναι ρευστές και σε έναν βαθμό αντικρουόμενες. Το μόνο βέβαιο είναι η σταθερή επιθυμία του πρώην ζευγαριού και κυρίως της Φαίης Σκορδά να μην συνεχίσουν ως τηλεοπτικό δίδυμο. Όσον αφορά στα νέα τους συμβόλαια θα είναι 1 + 1 ή διετή κλειστά. Η συζήτηση όσον αφορά στην «διχοτόμηση» της ζώνης συνεχίζεται.

Ο Γιώργος Παπαδάκης που πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 δεν φέρεται να επιθυμεί την χρονική μετατόπιση της εκπομπής του. Ωστόσο αυτό εν μέρει μπορεί τελικά να συμβεί. Και οι δύο νέες εκπομπές να είναι 9.30 με 11.00 και 11.00 με 13.00. Το δεύτερο σενάριο είναι η μετακίνηση του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων στις 14.00 και οι δύο νέες εκπομπές να έχουν καθαρή δίωρη διάρκεια 10.00 – 12.00 και 12.00 – 14.00. Επιθυμία της Φαίης Σκορδά είναι να προηγείται του Γιώργου Λιάγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Reader» ένα ακόμη σημείο τριβής είναι ποιος θα διατηρήσει τον τίτλο «Πρω1νο».

Είναι πιθανόν το κανάλι να επιλέξει σολομώντειο λύση και να ξεκινήσουν δύο καινούργιες εκπομπές με διαφορετικούς τίτλους. Όσον αφορά στους συνεργάτες Τάσος Τεργιάκης και Φωτεινή Πετρογιάννη πιθανότατα θα συνεχίσουν στην νέα ενημερωτική/κοινωνική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ενώ η Φαίη Σκορδά έχει αρχίσει ήδη κρούσεις σε πρόσωπα της αγοράς μεταξύ των οποίων και συνεργάτες που κατά καιρούς πέρασαν από την ομάδα της εκπομπή της. Η εικόνα θα είναι πιο ξεκάθαρη μέσα στην επόμενη εβδομάδα. 

Ο Ατζούν θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη 

Δύο All Star projects και όχι ένα εξετάζουν Ατζούν Ιλίτζαλι και ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν. Το πρώτο είναι το All Star Survivor που τη φετινή σεζόν προβλήθηκε με επιτυχία στην Τουρκία από το κανάλι TV8 ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλίτζαλι. Ο Ατζούν θα πρέπει να αυξήσει βέβαια κατά πολύ το κόστος της παραγωγής προκειμένου να δεχθούν οι πρώην «Survivors» να ξαναγίνουν νυν. Ψηλά στη λίστα είναι τα ονόματα των προηγούμενων νικητών Ηλία Γκότση, Κατερίνας Δαλάκα, Σάκη Κατσούλη και της συντρόφου του Μαριαλένας Ρουμελιώτη και αρκετών ακόμη όπως του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευριδίκης Βαλαβάνη, του μισθοφόρου Κώστα Αναγνωστόπουλου, της Ειρήνης Παπαδοπούλου, του Γιάννη Σπαλιάρα του Στέλιου Χανταμπάκη και αρκετών ακόμη. 

Τι θα κάνει ο Ντάνος 

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Ντάνος. Δήλωσε πως δεν έχει γίνει καμία επαφή με την Ατζούν Μίντια και η αλήθεια είναι ακριβώς αυτή. Άλλωστε όταν τελικά επιλέχθηκε ο Γιώργος Λιανός για τη θέση του παρουσιαστή μετά την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη υπήρξε μια «ψύχρα» μεταξύ των δύο πλευρών. Και τότε ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν είχε κρύψει την ενόχλησή του. 

Επιστροφές στο My Style Rocks 

Το δεύτερο All Star που σκέφτονται στον ΣΚΑΪ είναι το «My Style Rocks». Με εκρηκτικές παρουσίες περασμένων ετών που άφησαν το στίγμα τους στο ριάλιτι μόδας. Παρουσιάστρια όπως όλα δείχνουν θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ έντονα ακούγονται για την επιτροπή τα ονόματα του Στέλιου Κουδουνάρη και της Έλενας Χριστοπούλου. 

H αναμέτρηση των ριάλιτι

Πάντως η επόμενη χρονιά είναι «βαρόμετρο» για τη σχέση ΣΚΑΪ – Ατζούν καθώς στο «παιχνίδι» από το φθινόπωρο μπαίνει και η Silverline Media των Αρβανίτη (πρώην project manager του ΑΝΤ1) – Κάλη (πρώην διευθυντής προγράμματος του Open) με το «Love Island» και παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αν το ριάλιτι πάει καλά η συνεργασία θα επεκταθεί. 

ΣτΟργη μετ’ εμποδίων… 

Απ’ την άλλη ο Ατζούν κάνει και την πρώτη του απόπειρα στην εγχώρια μυθοπλασία στον ΣΚΑΪ με την «ΣτΟργη» που είναι μεταφορά της Τουρκικής επιτυχίας Κirmizi Oda (Το κόκκινο δωμάτιο). Η σειρά ξεκίνησε με αρκετά παραγωγικά προβλήματα μεταξύ των οποίων οι αποχωρήσεις της Όλγας Μαλέα από τη σκηνοθεσία και του Άρη Λεμπεσόπουλου που είχε κλείσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Ποιος τράβηξε τελικά την πρίζα…

Παρασκήνιο έχει η μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1 όπου θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη σεζόν. Ενώ η τελική κίνηση σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να έγινε από τη δημοσιογράφο πληροφορίες του Reader μιλούν για το ακριβώς αντίθετο με δύο σημαντικά στελέχη να Φαλήρου να λέγεται πως ενοχλήθηκαν όταν η δημοσιογράφος δεν δέχθηκε να είναι δίδυμο με άλλο παρουσιαστή και αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη διαπραγμάτευση μαζί της. Κάποιες φορές τελικά δεν λειτουργεί θετικά εν μέσω διαπραγμάτευσης με το κανάλι σου η φημολογία για συζητήσεις με άλλους σταθμούς.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA