Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να είναι στην ίδια ομάδα, όμως, ο Νίκος Γιάννης πέταξε το «καρφί» του στον Άρη Σοϊλέδη λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor απόψε Δευτέρα (6/6).

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Δεν υπήρξε ποτέ σχέση Μαρτίκα με Βρισηίδα - Η κοπέλα δεν "πουλάει" και κλαίγεται»

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε αλλαγές στους κανόνες και ότι καταργούνται οι ατομικές ασυλίες, ενώ οι δύο ομάδες θα δίνουν τρεις αγώνες για ασυλία την εβδομάδα, ζήτησε το σχόλιο του Άρη Σοϊλέδη. 

«Προβλέπω ότι δεν θα περάσει κάποια εβδομάδα ήσυχη πλέον, κάθε βδομάδα θα αλλάζει και κάτι. Τώρα μας λες κάτι καινούριο. Τρεις ασυλίες σημαίνει ότι αν χάσουμε και τις τρεις θα έχουμε τρεις υποψήφιους από την ομάδα μας. Δύσκολα τα πράγματα… Οπότε ένα κίνητρο παραπάνω για να κυνηγήσουμε τις ασυλίες ακόμα πιο δυνατά. Πάμε να τα δώσουμε όλα γιατί αυτές οι ασυλίες θα είναι ό,τι πιο σημαντικό για εμάς», δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Όταν ήρθε η σειρά του Νίκου Γιάννη να μιλήσει, ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε για ποιο λόγο ως αρχηγός της ομάδας, έχει κάτσει στην άκρη και όχι δίπλα στον παρουσιαστή, με την απάντησή του «κάρφωσε» τον συμπαίκτη του για τον οποίο, άλλωστε, πολλοί είναι αυτοί που έχουν πει το ίδιο πράγμα.

«Εγώ δεν αλλάζω θέση γιατί δεν έχω ηγετικές τάσεις, δεν μου αρέσει να είμαι μπροστά. Εδώ είναι το γούρι μου και κάθομαι εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γιάννης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA