Μενού
  • Α-
  • Α+

Και πάνω που είχε αρχίσει να αναθερμαίνεται ξανά το φλερτ ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα, η παίκτρια των Μπλε αποχώρησε από το Survivor και, πλέον, ότι είναι να γίνει μεταξύ τους θα γίνει στον... πραγματικό κόσμο.

Η αποχώρηση της Βρισηίδας που, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις, δεν την περίμενε κανείς σημάδεψε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Στο άκουσμα του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανο ο Σπύρος Μαρτίκας έδειχνε από σοκαρισμένος μέχρι... «παγωμένος», ενώ η Ασημίνα πλάνταξε στο κλάμα αφού θα αναγκαστεί να αποχωριστεί τη φίλη της.

«Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Ειναι περίεργο το συναίσθημα του πώς θα γυρίσω πίσω στον κανονικό κόσμο. Στεναχωριέμαι που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της. Τελείωσε μια όμορφη παύση για μένα. Τώρα θα γυρίσω στην αγκαλιά της μαμάς που μου έχει λείψει πάρα πολύ, οπότε όλα καλά» είπε η Βρισηίδα η οποία έδωσε και τα προγνωστικά της για τον τελικό. «Όχι ότι είναι φίλη μου αλλά έλεγα από την αρχή ότι η Ασημινα θα είναι η νικήτρια. Θα είναι η γυναίκα που θα σηκώσει την κούπα του Survivor. Θα είναι μαζί της στον τελικό ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο τερμινέιτορ που μας έχει εξολοθρεύσει όλους» τόνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA