Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αρης Σοϊλέδης ήταν ο μεγάλος νικητής του σημερινού επεισοδίου του Survivor με αντίπαλο την αξιόμαχη Σταυρούλα, όπως αξιόμαχα ήταν και όλα τα κορίτσια που έχουν απομείνει με τα υπόλοιπα τρία να χάνουν στους ημιτελικούς! Ετσι, ο ποδοσφαιριστής μαζί με την ασυλία κέρδισε την ασφάλεια του να μην μπει καν προς ψήφιση για αποχώρηση, κάτι που λίγο αργότερα «σημάδεψε» στον Σπύρο Μαρτίκα

Διαβάστε ακόμη: ΑΝΤ-1: Οι νέες εκπομπές και τα πρόσωπα σε Σκορδά, Λιάγκα - Πόσα λεφτά δίνει ο Ατζούν στους All Stars Survivor

Ο τελευταίος στην πρώτη ψηφοφορία των «8» ψηφίστηκε για 11η φορά (σ.σ. ισοφάρισε και το ρεκόρ στο ελληνικό Survivor) ως υποψήφιος για αποχώρηση από το παιχνίδι με τον ίδιο να παραδέχεται ότι τα κριτήρια ήταν καθαρά αγωνιστικά. 

Τα... χάδια Στάθη και Μαίη

Στο μεταξύ, μπορεί ο Στάθης να διατηρεί σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αυτό όμως δεν εμπόδισε τη Μαίη να του κάνει χάδια, με τον ίδιο να το απολαμβάνει. Το σημερινό (13/6) επεισόδιο του Survivor, ξεκίνησε με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να περιμένουν τους αντιπάλους τους να γυρίσουν από τη Punta Cana και το διάσημο club «Coco Bongo».

Όση ώρα λοιπόν βρίσκονταν στην καλύβα, Μαίη και Στάθης ήταν ξαπλωμένοι, με την πρώτη να τον χαϊδεύει και εκείνον να το απολαμβάνει. Βέβαια μιλάμε για χάδια, όμως δεν γνωρίζουμε τι γνώμη θα έχει γι’ αυτό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία διατηρεί σχέση με τον Στάθη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA