Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν ο Θάνος Μπίρκος το βράδυ της Τετάρτης. Ο ισοβίτης «Τόλης», αποκάλυψε πως έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στον «Σασμό». Ο Θάνος Μπίρκος, πάντως, αποκάλυψε πως η πρώτη επαφή με την υποκριτική ξεκίνησε από μια θεατρική παράσταση του σχολείου στο χωριό του.

«Όταν πήγαινα γυμνάσιο έβλεπα τηλεοπτικές σειρές και μετά πήγαινα μπροστά στον καθρέφτη και έπαιζα τους ρόλους, έκανα τον Γιάγκο Δράκο. Την είχα τη σαπουνόπερα από μικρός», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός μίλησε φυσικά και για το «Σασμό» και αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη αντίδρασή του, όταν τον πήραν τηλέφωνο για να κάνει τον ρόλο του ισοβίτη. «Όταν μου πρότειναν να παίξω τον ισοβίτη νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Σοκαρίστηκα που κάποιος με σκέφτηκε για δραματικό ρόλο. Έλεγα ''θα δουν στο πρόσωπό μου τον δολοφόνο''; Έκανα πρόβες με τον Γιώργο τον Κοψιδά, τρεις μέρες δουλεύαμε το κείμενο και μου δόθηκε οδηγία ότι για αυτόν τον ρόλο δεν πρέπει ο τηλεθεατής να ξέρει τί τον περιμένει. Πως από αυτόν τον ρόλο μπορούν να δουν τα πάντα» είπε και στη συνέχεια αποκάλυψε πως οι εξελίξεις στο φινάλε του πρώτου κύκλου θα είναι συνταρακτικές:

«Εγώ ακόμα γυρίζω την πρώτη σεζόν. Για τη συνέχεια δεν το γνωρίζω ακόμα. Ξέρω σίγουρα ότι είναι τόσο ραγδαίες οι εξελίξεις. Αυτό που γύριζα σήμερα, παρέλαβα το σενάριο στις 23:00 το βράδυ και έκλαιγα σαν μικρό παιδί για μία ώρα… Είχα δακρύσει και δεν μπορούσα, έκλαιγα με αναφιλητά, για όλες τις ιστορίες, με τις εξελίξεις όλων των ιστοριών και όχι μόνο με τη δικιά μου. Είναι πολύ συνταρακτικές οι εξελίξεις στο φινάλε. Νομίζω ότι ο «Σασμός» όταν θα τελειώσει, θα είναι τόσο συγκλονιστικός σαν γραφή και το πώς κουμπώνουν οι ιστορίες μεταξύ τους που νομίζω πως ακόμη και εκεί θα υπάρξει ανατροπή. Και στον Τόλη θα υπάρξει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA