Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένοι Μπλε και Κόκκινοι υποδέχθηκαν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού που ήθελε τον Γιώργο Ταλάντσεβ εκτός Survivor. Τώρα αν σοκαρίστηκαν επειδή έφυγε ο συγκεκριμένος παίκτης ή επειδή ο Σπύρος Μαρτίκας κατάφερε και για 11η φορά κατάφερε να επιβιώσει από τη διαδικασία της αποχώρησης είναι ένα άλλο ζήτημα. «Ο προκάτοχος μου έσπαγε τα ρολόγια, εγώ σπάω τα ρεκόρ», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας κάνοντας μια έμμεση αναφορά στον Τριαντάφυλλο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Άρης Σοϊλέδης ήταν αυτός που έδειξε να το παίρνει πιο κατάκαρδα αφού στο άκουσμα του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό, έβαλε τα κλάματα, επειδή θα αποχωριζόταν έναν από τους παίκτες με τον οποίο είχε έρθει πιο κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Νιώθω χαρούμενος που γνώρισα αυτά εδώ τα άτομα εδώ και που αγωνίστηκα μαζί τους στους ίδιους στίβους μάχης. Σίγουρα θα βγω εκεί έξω και θα είμαι αλλαγμένος προς το καλύτερο μετά από όλο αυτό. Φεύγω με το χαμόγελο και το κεφάλι ψηλά όπως μπήκα», τόνισε ο Τάλα και στο τέλος αποκάλυψε πως θέλει να κερδίσει το Survivor η Μαίη και όχι ο Άρης που ήταν φίλοι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA