Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρνητική τροπή σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών έχουν πάρει οι συζητήσεις του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά για την ανανέωση του συμβολαίου της ενώ την ίδια στιγμή τηρείται απόλυτη σιγή τόσο από το Μαρούσι όσο και από τα Σπάτα. Πηγές από τα στούντιο που βγαίνει η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πλέον δεν αποκλείουν την αποχώρηση της παρουσιάστριας από τον σταθμό μετά τη λήξη της φετινής σεζόν στις 8 Ιουλίου και ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα στις 30 Ιουνίου θα έχει λήξει το συμβόλαιό της.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Το μεγάλο παζάρι με τον ΑΝΤ-1, «μαύρα πανιά» για την Σπυροπούλου

Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και κάνει επαφές για τη στελέχωση της εκπομπής την επόμενη σεζόν, η Φαίη εδώ και δύο εβδομάδες δεν προχωρά στην υπογραφή. Δύο είναι τα βασικά σημεία διαφωνίας που αυτή τη στιγμή δεν γεφυρώνονται: Το πρώτο η ύπαρξη δύο τελείως διαφορετικών εκπομπών που επιθυμεί η παρουσιάστρια και δεν αποδέχεται το κανάλι γιατί θα αυξανόταν κατακόρυφα το μπάτζετ, δεύτερον η χρονική επιμήκυνση της ζώνης καθώς ούτε ο Γιώργος Παπαδάκης φέρεται διατεθειμένος να παραχωρήσει το slot 9.00 – 10.00 αλλά ούτε και η διεύθυνση ειδήσεων του ΑΝΤ1 να μετακινήσει το δελτίο στις 14.00.

Αντίθετα, η Σκορδά φέρεται να υπαναχωρεί στην αρχική της επιθυμία να προηγείται αυτή της εκπομπής Λιάγκα και δέχεται να ακολουθεί. Την ίδια στιγμή άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσέγγιση σε αρχικό στάδιο που έχει η παρουσιάστρια από το STAR με πρωινά ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ανακοινώθηκε ήδη στο δίδυμο Παπίλα - Καρτελιά πως δεν συνεχίζουν στην πρωινή ζώνη του STAR συνεπώς δεν επεκτείνεται το +1 στο συμβόλαιό τους. Η κατάσταση χθες το πρωί πάντως στο «Πρωινό» ήταν τεταμένη μεταξύ Λιάγκα και Σκορδά ενώ πληροφορία κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής αναφέρει πως η παρουσιάστρια θα πάρει τις οριστικές της αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον μέσα στο Σαββατοκύριακο.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.