Μενού
  • Α-
  • Α+

Για 11 φορές το τηλεοπτικό κοινό τον κράτησε στο Survivor, ωστόσο, πλέον ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα αφού αυτός ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην τελευταία ψηφοφορία και αποχώρησε από το reality επιβίωσης. Η 12η υποψηφιότητα αποδείχθηκε και η... φαρμακερή για τον φαρμακοποιό ο οποίος με την ισχυρή προσωπικότητά του βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο των εντάσεων και στο... μάτι του κυκλώνα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν έκανα τίποτα με τον Μαρτίκα στο παιχνίδι γιατί σιχαίνομαι»

«Νιώθω υπέροχα. Μια ανακούφιση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε. Νιώθω τυχερός που συμμετείχα σε όλο αυτό », είπε στην τελευταία του δήλωση στο συμβούλιο του νησιού, πριν πάρει την δάδα του και αποχωρήσει οριστικά, ενώ για τον τελικό της Αθήνας είπε: «Θα στήριζα τον Στάθη που είναι ένας τρομερός και δίκαιος άνθρωπος. Εύχομαι να φτάσει μέχρι το τέλος».

Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το παιχνίδι ο Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπήκε στο Survivor από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ο παίκτης κατάφερε να παραμείνει στον Αγιο Δομίνικο για περίπου 6 μήνες, αποχωρώντας αναπάντεχα, αλλά συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, ο Σπύρος Μαρτίκας έπαιρνε 1.000 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, φαίνεται πως έλαβε περίπου 28.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA