Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξαιρετικά κρίσιμος ήταν ο δεύτερος αγώνας ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Ήδη από την Κυριακή προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η Μαίη και ο Νίκος Γιάννης. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα προκειμένου είτε να αποφύγουν την ψηφοφορία, είτε να προστατέψουν έναν συμπαίκτη τους.

Μετά από ένα δυνατό αγώνα έμειναν ο Νίκος Γιάννης και ο Στάθης να αγωνίζονται για την πολυπόθητη ασυλία. Νικητής αναδείχθηκε ο πρώτος ο οποίος, με δεδομένο πως ήταν ήδη υποψήφιος, θα προστάτευε είτε τη Σταυρούλα, είτε τον Στάθη αφού αυτοί οι δυο είναι η παρέα του.

Η Σταυρούλα είχε προαίσθημα πως θα προστατευτεί ο Στάθης και ξέσπασε σε κλάματα, απογοητευμένη από παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει ο Νίκος Γιάννης για τη μεταξύ τους σχέση.

Τελικά, πράγματι, ο Νίκος Γιάννης προστάτευσε τον Στάθη Σχίζα, με τη Σταυρούλα να απογοητεύεται.

«Δεν την επέλεξα, γιατί δοκιμάστηκε πολύ πρόσφατα και ο κόσμος έδειξε ότι την αγαπάει και ότι τη θέλει στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γιάννης.

Έτσι, μετά τη Μαίη και τον Νίκο Γιάννη, προέκυψαν ακόμα δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και αυτοί είναι ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα. «Είμαστε κολλητοί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor. Δεν μπορούμε να είμαστε το ίδιο με τον Στάθη και αυτό με στεναχωρεί. Αυτό που νιώθω είναι απογοήτευση, νιώθω προδομένη», είπε η Σταυρούλα με κλάματα. Ο Νίκος Γιάννης από την πλευρά του απάντησε: «Εμένα η φιλία μου δεν κρίνεται από μια προστασία. Δεν θα αλλάξει κάτι απέναντι στη φιλία μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA