Μενού
  • Α-
  • Α+

Καθόλου ήρεμο δεν θα είναι το τέλος του πρώτου κύκλου του «Σασμού» όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Breakfast @Star» ο τηλεοπτικός Νικηφόρος, Γιώργος Αμούτζας. Ο νεαρός ηθοποιός που σε λίγο θα ξεκινήσει την περιοδεία στον Φιλοκτήτη, αποκάλεσε τον Τάσο Νούσια «πνευματικό του πατέρα» τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο και έδωσε spoiler για τη σειρά Σασμός.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδιά του - Η αντίδρασή του θα τον εκπλήξει

«Έχουμε να δούμε όλες τις ετοιμασίες για τον γάμο. Δεν θα τελειώσουμε ήσυχα, ήρεμα και ωραία. Θα αφήσουμε πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Η δεύτερη χρονιά θα μας βρει με καινούριους ρόλους, καινούρια μυστικά, είτε από το παρελθόν είτε νέες προσωπικότητες. Θα δημιουργηθούν καινούριες σχέσεις, καινούριες φιλίες» είπε. Στην ερώτηση αν ο ήρωάς του θα μάθει ποιος είναι ο πατέρας του είπε: «Φυσικά και θα μάθει ο Νικηφόρος, δεν γίνεται να μην μάθει τα πιο σημαντικά ερωτήματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA