Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν, μετά από τρία χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, στο τέλος τους και το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέλεξε να ολοκληρώσει μαζί τους τις εκπομπές του The 2night Show για την τρέχουσα σεζόν.

Ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο σκηνοθέτης της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ο οποίος, μάλιστα, έκανε και μια μικρή αποκάλυψη για το φινάλε. «Οι “Μέλισσες” ταυτίστηκαν πολύ με την πανδημία. Υπάρχει μια φοβερή ευγνωμοσύνη από τον κόσμο του “τι καλά που υπήρχατε και είχαμε κάτι να κάνουμε στις 10 το βράδυ”. Εμένα αυτό το πράγμα με συγκινεί φοβερά. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα είναι διπλό, στις 7 Ιουλίου. Η τελευταία σκηνή είναι πάρα πολύ συγκινητική. Όλοι θα φύγουν βαθιά χαρούμενοι Θα υπάρξει μια μικρή αδικία, μέσα σε εισαγωγικά, αλλά θριαμβεύει η ζωή. Η Μελίνα και ο Πέτρος έγραψαν το φινάλε και τέλος. Μας το έστειλαν και κλάψαμε όλοι. Ο Ροϊλός έπεσε με τη μούρη στο κρεβάτι και έκλαιγε μισή ώρα» είπε ο Λευτέρης Χαρίτος ενώ αποκάλυψε πως η ομάδα των «Μελισσών», δηλαδή ο ίδιος και οι σεναριογράφοι ξεκινούν γυρίσματα τον Σεπτέμβριο για τη νέα σειρά που ετοιμάζουν με τα κάστινγκ να γίνονται μέσα στο καλοκαίρι.

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τους τηλεθεατές και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. «Κυρίες και κύριοι αυτό ήταν. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Να μην κρυβόμαστε πίσω από λέξεις και λόγια. Θεωρώ ότι το τηλεοπτικό τοπίο ήταν πολύ δύσκολο. Για άλλη μια φορά το The 2night Show με συνεντεύξεις και με τους ανθρώπους να βγάζουν αυτό που έχουν μέσα στην καρδιά τους και το μυαλό τους, τους ευχαριστώ όλους έναν προς έναν. Κάποιοι αναγνωρίσιμοι και κάποιοι για πρώτη φορά. Είναι χρέος μιας εκπομπής να βγάζει νέα πρόσωπα, να τα δείχνει στον κόσμο κι έτσι να ανοίξουν καινούριες πόρτες. Σε μια τόσο δύσκολη τηλεοπτική ώρα όχι μόνο απλά αντέξαμε, υπήρξαν και πολλές φορές που κερδίσαμε. Αυτό φάνταζε όνειρο κάποια στιγμή γιατί το The 2night Show φτιάχτηκε για τα δύσκολα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA