Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι viral γιαγιαδες από την Κρήτη επέστρεψαν και έγιναν και πάλι viral! Αυτή τη φορά «χτυπάνε» σαν gangsta crew τα βάζουν με όλους και με όλα και ξεκινάνε το απόλυτο beef με... Light, Snik και Snoop Dog.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο χωριό της γιαγιάς Γιαννούλας από το επικό Cretan Survivor που ούσα ακόμη στο τιμόνι του Πολιτιστικού Συλλόγου αναζητά τρόπους μαζί με άλλες γυναίκες του χωριού, να προωθήσουν το όχι και τόσο επιτυχημένο, Γλυκό Μελιτζάνα που έχουν φτιάξει! Έτσι λοιπόν αποφασίζουν να φτιάξουν ένα Video Clip. Τα πράγματα, όμως, πάνε στραβά και η ζήλια μεταξύ τους υπερισχύει. Μια άνευ προηγουμένου μουσική βεντέτα ξεσπά με τα όπλα να βγαίνουν και τα αυτοκίνητα να καίονται. Στόχος τα κέρδη από το γλυκό αλλά και τα... μάτια του μανάβη!

Όλα αυτά τα απολαυστικά έγιναν από τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και τη Γωγώ Βερίγου με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής, «Καλοκαίρι Στο Νότο». Το νέο βίντεο της παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής που φέτος κλείνει 19 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ραδιόφωνο είναι εδώ και έχει γίνει μέσα σε λίγες ώρες viral με χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA