Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της σειράς «Αγριες Μέλισσες» που θα προβληθούν από τη Δευτέρα (4/7) έως και την Πέμπτη (7/7) στις 22:30 στον ANT1. Η σειρά που έφερε τα πάνω κάτω στην ελληνική μυθοπλασία ρίχνει οριστική αυλαία και το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις. Η Μυρσίνη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σέργιος έχει βιάσει μία κοπέλα, ενώ η  Ελένη με τον Δούκα έχουν μία απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλαιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα...

Διαβάστε ακόμη: Aγριες Μέλισσες - Γιώργος Γεροντιδάκης: Το συγκινητικό μήνυμα του «Μελέτη» για το φινάλε της σειράς

Αγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα 4 τελευταία επεισόδια

  • Δευτέρα 4/7 - Επεισόδιο 141

Η Μυρσίνη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σέργιος έχει βιάσει μία κοπέλα από γειτονικό χωριό και ότι αυτή έμεινε έγκυος και κάπου κοντά τους μεγαλώνει τόσα χρόνια το εγγόνι της… Η ιστορία επαναλαμβάνεται… Όπως η αδερφή του Δούκα, η Ανέτ, είχε πέσει θύμα βιασμού και έφερε στον κόσμο ένα παιδί, τον Μελέτη, έτσι ο πρωτότοκος γιος της… έγινε βιαστής και από την αποτρόπαιη πράξη του ήρθε στον κόσμο ένα παιδί, που μεγάλωσε ακόμα πιο δύσκολα από τον Μελέτη…

Η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε βοήθεια για να την σώσουν από τα χέρια του. Ξέρουν πόσο πολύ κινδυνεύει η μητέρα της και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τις κινήσεις τους.

Στο μεταξύ, ο Ντουνιάς φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει επίσης από τον παρανοϊκό γαμπρό της. Την ίδια στιγμή ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει, γιατί θέλει να κάνει μία νέα αρχή κάπου αλλού.  Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της και, παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας, πιστεύει πως ίσως καταφέρει να έχει μία θέση στη ζωή του…

  • Τρίτη 5/7 - επεισόδιο 142

Ο Ντουνιάς αντιδρά στην παράνοια του Ακύλα και, από σύμμαχος, γίνεται εχθρός του, Έτσι, καταφέρνει να γλιτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο εκείνον, προκειμένου στη συνέχεια να γλιτώσουν από τους άντρες του. Δεν τα έχει όμως υπολογίσει σωστά.

Ταυτόχρονα, ο Ζάχος, ο Πέτρος και ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος, όμως η νύχτα βάφεται ξανά με αίμα… Το επόμενο πρωί όλοι μετρούν νεκρούς και αγνοούμενους. Ο Ντούνιας βρίσκεται νεκρός σε έναν γκρεμό… Στο μεταξύ, η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη με τον Δούκα έχουν μία απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλαιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα… Τώρα οι δυο τους έχουν μία ειλικρινή κουβέντα, που κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της σχέσης τους.

Όταν μάλιστα οι πόνοι της γέννας θα γίνουν έντονοι και συνεχείς, θα είναι ο Δούκας εκείνος που θα τη βοηθήσει να φέρει στο φως τον εγγονό του Μιλτιάδη, του αδικοχαμένου αδερφού του, αδικοχαμένου από τον ίδιο…

  • Τετάρτη 6/7 - Επεισόδιο 143

Ο Λάμπρος, ανήσυχος, αναζητά παντού την Ελένη, που έχει εξαφανιστεί. Δεν μπορεί να πιστέψει πως εκείνη βρίσκεται με τον χειρότερο εχθρό της στην πιο κρίσιμη φάση της εγκυμοσύνης της. Ούτε φυσικά ότι χρωστά τη ζωή της γυναίκας του και του παιδιού του στον άνθρωπο που σκότωσε τον πατέρα του και τον αδερφό του….

Στο μεταξύ, η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα της αποκαλύπτονται, πρέπει πια να παραδεχτεί τι πραγματικά ήταν ο γιος της Σέργιος θύμα ή θύτης; Ξέρει ότι πλέον δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον εαυτό της και πως πρέπει να δει κατάματα την σκληρή αλήθεια. Στο μυαλό της δυσκολεύεται πια να διαχειριστεί το μίσος, τόσο κακό, τόσο αίμα… Σιγά-σιγά αρχίζει να τρελαίνεται

Η Πηνελόπη, απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Αυτό που βλέπει δεν της αρέσει καθόλου και θέλει να ξεμπερδεύει οριστικά πια. Παράλληλα ο Ακύλας βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη, αφού καταλαβαίνει ότι πλέον δεν έχει να χάσει τίποτα.

Το Διαφάνι είναι έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη πριν από πολλά χρόνια. Η τελική αναμέτρηση είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός.

Ο Δούκας πέφτει νεκρός από τα χέρια του Ακύλα, ενώ λίγο αργότερα ο Μελέτης εκδικείται το φόνο του θείου του και αποκεφαλίζει τον Μεγαρίτη. Στο τέλος πληρώνει και ο ίδιος το τίμημα για όλα όσα έχει κάνει και οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα.

  • Πέμπτη 7/7 - Επεισόδιο 144

Κάποτε όλα φτάνουν στο τέλος τους. Και τα κακά και τα καλά. Το Διαφάνι προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του και να προχωρήσει στην επόμενη μέρα. Η θεσσαλική γη ήταν εκεί πριν από αυτούς, θα είναι εκεί και μετά. Στην τελευταία σκηνή θα δούμε τον Λάμπρο και την Ελένη στη φύση.

Οι Άγριες Μέλισσες θα κλείσουν έτσι ακριβώς όπως άρχισαν, στα χωράφια. Μόνο που τώρα η Ελένη Σταμίρη δεν θα είναι μόνη της, αλλά θα έχει στο πλευρό της την δική της οικογένεια. Μία οικογένεια που με τόσο κόπο έφτιαξε, που στερήθηκε, που άντεξε και απέδειξε ότι στο τέλος μόνο η αγάπη μένει. Πλέον το ζευγάρι ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και χαρά.

Αγριες Μέλισσες, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA