Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε σε ένα καλοκαιρινό πάρτι την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Καϋμένου. Η πρώην παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε για την αποχώρησή της από τη δημόσια τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι θα την βλέπουμε στον Alpha. «Θα είμαστε στον Alpha, θα σας κρατήσουμε συντροφιά. Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την ΕΡΤ. Ήμουν πολύ καλά αλλά ήρθε αυτή η πρόταση, τα έβαλα κάτω, τα ζύγισα και προχώρησα» τόνισε η Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Φεύγει οριστικά από τον ΑΝΤ1 με STAR και ΣΚΑΪ να την πολιορκούν - Οι πιθανοί αντικαταστάτες της

Αλεξάνδρα Καϋμένου: Συγκινημένη ανακοίνωσε on air την αποχώρησή της από την ΕΡΤ

Υπενθυμίζεται ότι η Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία παρουσίαζε φέτος στην ΕΡΤ την εκπομπή «Με Νέα Ματιά», ανακοίνωσε την Κυριακή (19/6) ότι αποχωρεί από τη δημόσια τηλεόραση και θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους συνεργάτες της όσο και το τηλεοπτικό κοινό χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Επιστρέψαμε για να σας αποχαιρετήσουμε. Θα σας αποχαιρετήσω και εγώ καθώς σήμερα ολοκληρώνεται ένα πολύ ωραίο ταξίδι εδώ στην ΕΡΤ, στη δημόσια τηλεόραση. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, τον Γενικό Διευθυντή και τον Διευθυντή Ειδήσεων και πολλούς πολλούς ακόμα που άμα ξεκινήσω να τους ευχαριστώ έναν έναν, θα τελειώσει και το δελτίο. Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και την ευκαιρία που μου δώσατε να είμαι εδώ στη δημόσια τηλεόραση, να καλύψω μικρά και μεγάλα γεγονότα για τη χώρα μας και τον κόσμο για όλους εσάς, κυρίες και κύριοι, για τη δική σας ενημέρωση. Σας ευχαριστώ και εσάς πολύ, εις το επανιδείν, καλό καλοκαίρι», είπε φανερά συγκινημένη η Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA