Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς «Σασμός». Στο τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha που θα προβληθεί την Τετάρτη (6/7) στις 21:00 ένας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει το χωριό… Η μέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει, και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό. Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στο Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Μαρία Τζομπανάκη: Η «Καλλιόπη» συμφώνησε για την επόμενη σεζόν και συνεχίζει «με άχτι»

Ο Μανόλης, κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, που αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, για να πάρει εκδίκηση. Η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Aγγελο μία νέα αρχή στον Aγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα. Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός και η σύλληψη του βασικού υπόπτου, θα αλλάξει μια για πάντα τις ζωές όλων…

Η βασική ιστορία της σειράς «Σασμός»

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση. Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Η ιστορία αρχίζει σήμερα για να ανοίξει και πάλι τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, από εκεί που είχε σταματήσει 20 χρόνια πριν. Η επιστροφή της Αργυρώς της μικρής κόρης του Μάρκου Βρουλάκη που δέχτηκε τη σφαίρα από τον Βασίλη Σταματάκη και ο έρωτάς της με τον γιο του φονιά, τον Αστέρη Σταματάκη, θα ξυπνήσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και τα πάθη, θα αναστατώσει το χωριό και θα ξαναγράψει την Ιστορία. Γιατί η Ιστορία μπορεί να ξαναγραφεί. Με συγχώρεση κι αγάπη. Με «σασμό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA