Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ώρα για τον Ημιτελικό του Survivor, ο οποίος θα μεταδοθεί απόψε Τρίτη (5/7) στις 21.00 από τον ΣΚΑΪ, έχει φτάσει και οι τέσσερις φιναλίστ περιμένουν με αγωνία να δουν ποιοι θα είναι οι δύο που θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της Τετάρτης (6/7). 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

Ήδη Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης εξασφάλισαν τη θέση τους στον Ημιτελικό χάρη στις ασυλίες που κέρδισαν στα χθεσινά δύο τελευταία αγωνίσματα που πραγματοποιήθηκαν στον Άγιο Δομίνικο. 

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Μαίη Εμμανουηλίδου βγήκαν στον τάκο και το τηλεοπτικό κοινό καλείται να ψηφίσει ποια από τις δύο παίκτριες θέλει να δει να κάθεται δίπλα στον Στάθη και τον Άρη και να διεκδικήσει μία θέση στον τελικό του Survivor. 

Ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να ανακοινώσει ποια παίκτρια αποχωρεί από το ριάλιτι στην αρχή του Ημιτελικού, ενώ θα ακολουθήσει νέα ψηφοφορία, ώστε προς το τέλος της βραδιάς να ανακοινωθεί ποιος παίκτης ή ποια παίκτρια δε θα συνεχίσει στον αυριανό τελικό.

Σύμφωνα με τα spoilers, ανάμεσα στη Μαίη και την Ασημίνα, όπως όλα δείχνουν η Μαίη Εμμανουηλίδου θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA