Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Άγριες Μέλισσες ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους την Πέμπτη (7/7) στον ΑΝΤ1 με ένα διπλό επεισόδιο που καθήλωσε τους τηλεθεατές και η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία υποδυόταν για τρία χρόνια τη Βιολέτα, θέλησε να πει - μέσω Instagram - το «αντίο» της στην αγαπημένη σειρά.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Λεωνίδας Κακούρης: Ο «Δούκας Σεβαστός» λέει «αντίο» από τα παρασκήνια

«Είναι δύσκολο να απεκδυθείς έναν ρόλο που υποδύεσαι τόσα χρόνια. Που τον αγάπησες κι αγαπήθηκε τόσο πολύ! Αποχαιρετάω σήμερα τη Βιολέτα με χαρά και νοσταλγία. Ευχαριστώ όλους τους συνανθρώπους μου που δούλεψαν με πάθος και μεράκι! Ευχαριστώ το κοινό για την αγάπη και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Και κυρίως ευχαριστώ τους συναδέλφους, συμπρωταγωνιστές, φίλους, αδερφούς μου, τους Ηθοποιούς.

Τα Καθαρόαιμα που σέρνουν την άμαξα και μας ταξιδεύουν. Που καταθέτουν την ψυχή τους και ασκούν το λειτούργημά τους με αυταπάρνηση, ασχέτως αν είναι χαρούμενοι, λυπημένοι, αν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, αν πέθανε η μάνα τους. Οι Ηθοποιοί Ήρωες! Σας ευχαριστώ!», έγραψε στην ανάρτησή της η Θεοφανία Παπαθωμά, συνοδεύοντας τη από ένα κολάζ φωτογραφιών από διάφορες στιγμές της στη σειρά. 

https://www.instagram.com/p/CfwAStAL_Ym/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA