Η Κατερίνα Λαζαρίδου αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια στο φετινό X Factor. Ο μέντοράς της και συνοδοιπόρος της στον διαγωνισμό τραγουδιού, Χρήστος Μάστορας, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του κέρδισε την πρώτη θέση.
Διαβάστε ακόμη: Κόκκινο Ποτάμι: Στον «αέρα» το πρώτο trailer για τη συνέχεια της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη
«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους εσάς που με στηρίξατε και με ψηφίσατε. Όλους τους ανθρώπους που μας έδιναν συμβουλές. Τον Χρήστο που ήταν ο μέντορας μου. Καθώς και την οικογένειά μου που είναι εδώ και με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή. Μας δώσατε μια τρομερή εμπειρία. Είστε υπέροχοι. Να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Πριν από έξι μήνες τραγουδούσα μπροστά στην οθόνη του κινητού μου και έκλαιγα γιατί πίστευα ότι δεν θα κάνω πότε τίποτα. Και τώρα είμαι εδώ. Ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη» είπε η Κατερίνα Λαζαρίδου.
Δεύτερος στο X Factor βγήκε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, κερδίζοντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ. «Δεν έχω ιδέα πως νιώθω. Την πρώτη φορά που πάτησα το πόδι μου στο X-Factor δεν πίστευα στον εαυτό μου. Πίστευα ότι δεν θα περάσω καν στα bootcamp. Σας ευχαριστώ όλους» είπε.
Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Ελενα Παναγιωτίδου η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Στην τέταρτη τερμάτισε ο Χρήστος Αδαμόπουλος και στην πέμπτη οι «Γίναμε».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.