Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θέλω να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη» είπε ο Δημήτρης Τάκης το πρωί της Πέμπτης (21/7) στη Μαρία Αναστασοπούλου. Η παρουσιάστρια αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και μετακομίζει στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και ο Δημήτρης Τάκης την αποχαιρέτησε και την ευχαρίστησε για την συνεργασία τους. «Απλά επειδή είναι η προτελευταία εκπομπή, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την παρουσία όλο αυτό το διάστημα και πέρσι και φέτος. Να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη» επεσήμανε ο δημοσιογράφος μιλώντας στην παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα» που αύριο ρίχνει αυλαία.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Οικονόμου: «Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Παπαδάκη - Δεν θυμώνω με κανέναν στη δουλειά»

«Μην το ανοίξεις τώρα… Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς. Θα είμαστε εδώ για να τα πούμε» τόνισε με τη σειρά της, η Μαρία Αναστασοπούλου. «Στην Ελλάδα θα είμαστε όλοι εδώ, δεν φεύγει κανείς για το εξωτερικό» είπε γελώντας η Ματίνα Παγώνη που ήταν επίσης στο πλατό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA