Μενού
  • Α-
  • Α+

«Με κανέναν δεν είσαι παντρεμένος στην τηλεόραση. Είμαστε όλοι προσωρινοί. Στα επαγγελματικά του καθενός δεν μπαίνω ποτέ, ούτε παίρνω θέση», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» απαντώντας για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» με τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μετακομίζει στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Το μεγάλο παζάρι με τον ΑΝΤ-1, «μαύρα πανιά» για την Σπυροπούλου

Ερωτηθείς γιατί η Μαρία Αναστασοπούλου φεύγει από τον ΣΚΑΪ και πάει στον Γιώργο Παπαδάκη, είπε: «Κανείς δεν συγκρίνεται με τον Γιώργο. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ, τον αγαπώ, δεν μπορώ να πω ποτέ κακό για εκείνο». Οσο για το αν θύμωσε, είπε: «Δεν θυμώνω με κανέναν στη δουλειά μου. Ο καθένας κρίνει τι είναι σωστό για τον εαυτό του».

Ο Δημήτρης Οικονόμου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει ώρα έναρξης η εκπομπή του, καθώς όπως είπε ξυπνάει κάθε μέρα από τις 4 παρά και «αυτό μπορεί να αλλάξει».

Τέλος, τόνισε ότι βλέπει τα νούμερα κάθε πρωί. «Η πιο ανταγωνιστική ζώνη είναι η πολύ πρωινή ζώνη. Ο ανταγωνισμός είναι ανελέητος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA