Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρόβλημα έχει προκύψει στα γυρίσματα της σειράς Κόκκινο Ποτάμι στην Ξάνθη καθώς άγνωστοι έκλεψαν το βαν με τον εξοπλισμό. Την αποκάλυψη έκανε ο Μανούσος Μανουσάκης και δεσμεύτηκε πως θα ανταμείψει όποιον δώσει πληροφορίες για τον εντοπισμό του οχήματος. 

Διαβάστε ακόμη: ΕΡΤ: Παραιτήθηκε η Χρύσα Ρουμελιώτη μετά το ρεπορτάζ στο Προεδρικό Μέγαρο – Οι αιχμές για παρεμβάσεις

«Τίποτα δεν είναι καταστροφικό, η ζωή είναι μπροστά μας, αλλά είναι μεγάλο πλήγμα», είπε ο σκηνοθέτης στο OPEN και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία ή να επικοινωνήσει με το 6978118445. Ο Μανούσος Μανουσάκης είπε πως πρόκειται για ένα λευκό βαν που μπροστά γράφει «Αγιος Εφραίμ» και στην πίσω πλευρά «Μεταφορές Καμπόσος». Η πινακίδα του βαν είναι ΧΝΑ 1747.

Οσο για την κλοπή, έγινε περίπου στις 3:30 – 4:00 στο υπαίθριο πάρκινγκ του ξενοδοχείου στην Ξάνθη που βρίσκονται συντελεστές και ηθοποιοί της σειράς, με εξαίρεση τον Μανούσο Μανουσάκη που βρισκόταν στην Βέροια όπου θα μεταφέρονταν τα γυρίσματα. Μάλιστα, ένας από τους συνεργάτες του σκηνοθέτη άκουσε τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει το βαν όταν κάνει όπισθεν, βγήκε στο μπαλκόνι και είδε την στιγμή που κλέφτες το είχαν πάρει και έφευγαν.

https://www.instagram.com/tv/CfzJrnhosTF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA