Μενού
  • Α-
  • Α+

Επεισοδιακή ήταν η άφιξη του Τζόζεφ Κουίν, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «Stranger Things», στις ΗΠΑ αφού λίγο έλειψε να μην του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα, ενώ βρέθηκε κρατούμενος για λίγη ώρα στο Τμήμα Μετανάστευσης του αεροδρομίου. 

Διαβάστε ακόμη: Μπεν Αφλεκ: Κλαίει και κοιμάται όρθιος στον μήνα του μέλιτος με την Τζένιφερ Λόπεζ - «Φωτιά» στο Twitter

Μάλιστα, λόγω της καθυστέρησης παραλίγο να χάσει ο τηλεοπτικός «Έντι» τη συνέντευξή του στο «The Tonight Show» όπου ήταν καλεσμένος που αυτός ήταν και ο λόγος του ταξιδιού του στις ΗΠΑ. Ευτυχώς η σύντομη περιπέτεια του Τζόζεφ Κουίν είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος περιέγραψε στον οικοδεσπότη Τζίμι Φάλον τι ακριβώς συνέβη στο αεροδρόμιο: 

«Παραλίγο να μην τα καταφέρω να έρθω εδώ», είπε ο Κουίν. «Με οδήγησαν σε ένα - υποθέτω ότι θα μπορούσες να το πεις και - μπουντρούμι. Και μου ζητήθηκε να περιμένω εκεί για περίπου 20 λεπτά και μετά με κάλεσαν σε αυτό το γραφείο όπου κάποιος με ρώτησε, "Τι κάνετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, κύριε;", είπα, "Στην πραγματικότητα ήρθα εδώ για να συναντήσω τον Τζίμι Φάλον στο The Tonight Show." Και δεν με πίστεψε».

«Ένας από τους συναδέλφους του τον κοίταξε, με κοίταξε και είπε: "Άσε τον Έντι ήσυχο!"» πρόσθεσε ο Κουίν. «Και τότε ο συνάδελφος του είπε: "Είναι ο Έντι από το Stranger Things" και εκείνος μου είπε, "Είσαι ο Έντι Μάνσον;"».

Ο Κουίν συνέχισε λέγοντας πως «ο άντρας με ρώτησε: "Θα επιστρέψεις στην επόμενη σεζόν;" και εγώ απάντησα, "Δεν ξέρω" και εκείνος με τη σειρά του μου απάντησε, "το καλό που σου θέλω" και μου έδωσε το διαβατήριό μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA