Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία επέστρεψε στην Αθήνα και άρχισε τις προετοιμασίες για την τρίτη σεζόν του «Πάμε Δανάη», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Mega τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ακόμη: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ο Χρήστος Μάστορας της τραγούδησε για τα γενέθλιά της

Μετά από πολλές άκρως καλοκαιρινές αναρτήσεις που έκανε η Δανάη Μπάρκα κατά τη διάρκεια των διακοπών της, ήρθε η στιγμή να μοιραστεί η ίδια την πρώτη της μέρα πίσω στη δουλειά μέσα από story στο προφίλ της στο Instagram.

«Καλή αρχή σε όσους ξεκινάμε την ωραία μας καθημερινότητα», έγραψε η Δανάη Μπάρκα, κάνοντας το σήμα της νίκης, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμα stories με τους συνεργάτες της, Άρη Καβατζίκη και Γιώργο Κρικοριάν, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να δουν με χιουμοριστικό τρόπο την επιστροφή στην εκπομπή. 

https://streamable.com/jiyo81
https://streamable.com/daew3h
https://streamable.com/32ntjm

Σε ανάρτησή της στο Instagram τις προηγούμενες ημέρες, η Δανάη Μπάρκα δεν είχε κρύψει ότι της είχε λείψει η επαφή με τον κόσμο, γράφοντας: «Μαζεύουμε στιγμές πριν επιστρέψουμε στην καθημερινότητα. Μου λείψατε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA