Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία κλασική σκηνή τους από την κλασική σειρά «Φιλαράκια» αναβίωσαν η Τζένιφερ Άνιστον και η Ρις Γουίδερσπουν με τη δεύτερη να ανεβάζει το βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, ενώ οι δυο τους βρίσκονταν στα παρασκήνια της σειράς «The Morning Show», η οποία έχει ανανεωθεί για τρίτη σεζόν από την Apple TV+. Η Ρις Γουίδερσπουν είχε κάνει γκεστ εμφάνιση σε δύο επεισόδια της έκτης σεζόν της σειράς «Φιλαράκια» υποδυόμενη την αδερφή της Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον), η οποία προσπαθεί να βγει ραντεβού με τον Ρος. 

Διαβάστε ακόμη: Heidi Klum - Sofia Vergara: Εκρηκτικές στο κόκκινο χαλί για τα live του America's Got Talent

Στο βίντεο που ανέβασε η Ρις Γουίδερσπουν στο προφίλ της στο Instagram οι δύο σταρ αρχικά βλέπουν ένα στιγμιότυπό τους από εκείνα τα επεισόδια με την Άνιστον να τη ρωτάει: «Εδώ δε λες την ατάκα που αγαπάς τόσο πολύ;», και η Γουίδερσπουν να της απαντά: «Θυμάσαι τη δική σου ατάκα;». Η Άνιστον δείχνει να μην τη θυμάται και τότε η Γουίδερσπουν της την ψιθυρίζει. 

https://www.instagram.com/reel/ChskGTcjBkZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν μπορείς να έχεις τον Ρος», της λέει η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία γίνεται πάλι «Ρέιτσελ» για μερικά δευτερόλεπτα με τη Γουίδερσπουν να της απαντάει: «Δεν μπορώ να τον έχω; Το μόνο που δεν μπορώ να έχω είναι γαλακτοκομικά». 

Το βίντεο ενθουσίασε τους followers της Γουίδερσπουν με αποτέλεσμα τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για τις δύο ηθοποιούς να πέσουν «βροχή» παρά το γεγονός ότι το βίντεο δεν είναι καινούριο, αλλά είχε γυριστεί ένα χρόνο πριν και έχει ανέβει από τότε στο YouTube. Μάλιστα, η ίδια η Γουίδερσπουν δεν έκρυψε στη λεζάντα της ανάρτησής της ότι «αυτή η ατάκα την αγγίζει κάθε φορά».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA