Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη «Mega Καλημέρα» για τη φετινή σεζόν είπε το πρωί της Δευτέρας (5/9) η Ελεονώρα Μελέτη με την παρουσιάστρια να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της και να εύχεται «καλή τηλεοπτική σεζόν» για την εκπομπή, αλλά και για όλους τους συναδέλφους ακόμα και στα απέναντι κανάλια.

Διαβάστε ακόμη: Το καλωσόρισμα του Παπαδάκη στην Αναστασοπούλου και το «παραθυράκι» για αποχώρηση

«Καλημέρα σας! Περιμέναμε και να που τη λέμε αυτή την πρώτη φετινή μας καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι από το πρωί που έχουμε έρθει στο πλατό λέμε ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Παρά το γεγονός ότι ξεκουραστήκαμε, απολαύσαμε τον ήλιο, την θάλασσα, την οικογένειά μας όταν ήρθαμε εδώ ήταν σαν να το αφήσαμε μόλις για λίγες ώρες. Ελπίζουμε να σας βρίσκουμε όλους καλά και ευδιάθετος και αν όχι, εμείς εδώ είμαστε παρέα να τα λέμε καθημερινά όπως κάναμε και πέρσι», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. 

Στη συνέχεια χαιρέτησε τους συνεργάτες της, Κώστα Τσουρό και Θανάση Πάτρα, ενώ καλωσόρισε και την Άννα Ζηρδέλη, η οποία παίρνει φέτος τη θέση της Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία αποχώρησε. 

«Αυτό το κορίτσι είναι η Άννα Ζηρδέλη, είναι μια πάρα πολύ καλή δημοσιογράφος, μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα την έχουμε στην παρέα μας μιας και η Φλορίντα για προσωπικούς της λόγους δεν θα είναι μαζί στην παρέα μας», είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τη νέα συνεργάτιδά της.

«Είναι χαρά μου και τιμή μου που βρίσκομαι φέτος σε αυτή την ομάδα. Πραγματικά με συγκίνησες, είχα την αγωνία να ξεκινήσουμε και σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις», απάντησε με τη σειρά της η Άννα Ζηρδέλη.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA