Μενού
  • Α-
  • Α+

Ντυμένη στα λευκά και ιδιαίτερα αγχωμένη και συγκινημένη εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά, η οποία ωστόσο μπήκε στο πλατό χαμογελαστή  και καλημέρισε τους τηλεθεατές από τη νέα τηλεοπτική της στέγη. «Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε, καλωσορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλωσορίσατε στο «Πρωινό μας» είπε με το άγχος να είναι εμφανές και εν μέσω χειροκροτημάτων από τους συνεργάτες της.

Διαβάστε ακόμη: All Star Survivor: Προσύμφωνα και ρήτρες παικτών 5.000 ευρώ την εβδομάδα - Αλλά ακόμη δεν είναι οριστικό

«Είκοσι χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ, το ξέρετε. Αυτή η πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική για εμένα. Μου λείψατε, ευχαριστώ όσους βρίσκoνται εδώ. Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» πρόσθεσε. Και κατέληξε: «Ήταν μικρό το διάστημα της προετοιμασίας, αυτή η αλλαγή για μένα σε έναν καινούργιο σταθμό και γι’ αυτό το λόγο θέλω να με βοηθήσετε και να καταλάβετε ότι σίγουρα θα διορθώσουμε πράγματα, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA