Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στο κριτήριο της επιλογής παικτών στο «Survivor All Star» αποκαλύπτοντας ότι αυτό θα είναι το αθλητικό. «Η αναλογία είναι νομίζω πιο πολύ προς το αθλητικό, αλλά υπάρχουν και άτομα τα οποία προξενούν το ενδιαφέρον, να το πω κομψά». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ρωτάτε και εσείς εμένα να σας πω πότε θα γίνει και δεν έχω να σας δώσω μια απάντηση σωστή. Τώρα ετοιμάζω τα πράγματά μου για το Voice».

Διαβάστε ακόμη: All Star Survivor: Προσύμφωνα και ρήτρες παικτών 5.000 ευρώ την εβδομάδα - Αλλά ακόμη δεν είναι οριστικό

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε επίσης στο «Voice», αλλά και στην ελληνική μυθοπλασία τονίζοντας «Βλέπω να βγαίνουν ξαφνικά πάρα πολλές σειρές, που αυτό είναι θετικό για την ελληνική μυθοπλασία, αλλά βλέπω έναν μιμητισμό που με ενοχλεί σαν τηλεθεατή. Αυτό νομίζω ότι δεν μοιράζει καλά την τράπουλα, κατά κάποιο τρόπο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA