Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» για τους θρυλικούς «Απαράδεκτους», στους οποίους είχε γράψει το σενάριο και πώς τους «προστάτεψε» από τις ατελείωτες επαναλήψεις, τον Πέτρο Φιλιππίδη που είχε κάνει γκεστ σε κάποια επεισόδια και διατυπώθηκαν απόψεις ότι οι σκηνές του πρέπει να κοπούν, αλλά και για το κίνημα #MeToo.Όσον αφορά τις συνεχείς επαναλήψεις των «Απαράδεκτων» τα πρώτα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της Α’ προβολής τους, η Δήμητρα Παπαδοπούλου ανέφερε ότι «Όταν τελείωσαν τους βλέπαμε πολύ καιρό και κάποια στιγμή είπα ότι είναι πνευματική περιουσία. Δεν γίνεται να μην τη σέβεται κανείς και να την καταπατάει. Ευτυχώς βρέθηκε μια νομική φόρμουλα και το σώσαμε».

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Κορομηλά, η επιστροφή: Αναλαμβάνει το «Σπίτι με το MEGA» - Το «Πεφταστέρι» του Ρώμα οδεύει προς την ΕΡΤ

Η σειρά επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν στην prime time ζώνη του Mega και αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης το αν θα έπρεπε να κοπούν οι σκηνές από τις γκεστ εμφανίσεις του Πέτρου Φιλιππίδη με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να απαντά «όχι» και να εξηγεί το λόγο. «Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κοπούν οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί ήταν και είναι ένας σπουδαίος κωμικός ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε δράση του που λένε ότι είχε», τόνισε η ίδια. 

Στη συνέχεια αναφερόμενη στην επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε» που έγραψε και πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Άλσος και μέσα από την οποία γίνεται αναφορά στο κίνημα #MeToo, η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε για τη χρησιμότητά του, εξήγησε πώς το προσέγγισε όταν έγραφε τα κείμενα της παράστασης για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από το κοινό, ενώ δεν έκρυψε πως θα προτιμούσε να είχε επιλεχθεί ένας ελληνικός όρος. 

«Χρησιμοποιώντας κάποιος κωδικούς καθαρά επιθεωρησιακούς και κωμικούς ήμουν σίγουρη ότι δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα εδώ και ότι το κοινό θα το δεχτεί. Είναι ένα κίνημα που έπρεπε να έρθει, αλλά διαφωνώ πάρα πολύ με τον όρο #MeToo. Θα ήθελα να είχαμε ιδανικά μια δική μας λέξη, αλλά αυτό είναι μια δικιά μου ιδιορρυθμία. Έπρεπε να μπει ένα μέτρο αλλά πάλι έχουμε μια ακρότητα σε σχέση με την αντιμετώπιση του θέματος. Τώρα είμαστε πάλι άκρα από την άλλη μεριά, κάποια στιγμή θα ισορροπήσει», εξήγησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA